Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Oana Racheleanu, Green Report: Patrula de Reciclare educă românii să elimine deșeurile electrice într-un mod corect și o face prin intermediul celor în mâinile cărora vom lăsa Pământul.

16 / 01 / 2019

#editia 2018-2019, #generale, #marturii parteneri media


Mă entuziasmez de parcă aș fi din nou în școală atunci când văd o nouă ediție a Patrulei de Reciclare, un mod prin care iarăși a provocat elevii să-și stimuleze creativitatea, să privească dintr-un unghi diferit deșeurile electrice și electronice sau să găsească modalități ingenioase prin care să-i convingă pe alții să colecteze DEEE. Doar că, din păcate, atunci când eram elevă, protejarea mediului nu era o prioritate. Între timp, a devenit o problemă care trebuie rezolvată urgent, iar Asociația RoRec a înțeles că educarea generațiilor foarte tinere este una dintre soluțiile cu efecte imediate, dar și o investiție pe termen lung.

Susțin Patrula de Reciclare pentru că educă românii să elimine deșeurile electrice într-un mod corect și o face prin intermediul celor în mâinile cărora vom lăsa Pământul. Unul poluat sau nu, depinde de fiecare dintre noi. 

Oana Racheleanu
Jurnalist, Green Report 

P.S:

In ultimii ani, românii colectează responsabil din ce în ce mai multe deșeuri electrice la apelul Patrulei de Reciclare! la efortul de informare și mobilizare, ne-au ajutat și articolele Green Report.