Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

”Party” aniversar, în studioul Radio 3Net ”Florian Pittiș”

12 / 05 / 2016

#aniversare patrula 5 ani, #editia 2015-2016, #Patrula de Reciclare in presa, #Radio 3Net ”Florian Pittiș”


În studioul Radio 3Net ”Florian Pittiș” am ”sărbătorit” momente-cheie ale Patrulei de Reciclare – prima ediție la nivel național, primul milion de kg de deșeuri electrice colectat…

Luni, 25 aprilie, am revenit la ”Microfonul Deschis” al Mădălinei Ion, pentru o ediție aniversară –  Patrula de Reciclare, la 5 ani de la lansare. Nu am vorbit în rime, dar am vorbit despre muncă, încredere, dăruire, responsabilitate și perseverență.

Când am lansat proiectul, în aprilie 2011, majoritatea reacțiilor aveau o notă de reticență. ”Teoretic, sună frumos, dar să vedem și cu ce rezultate…” auzeam cam de peste tot.

Și după primii doi ani, de altfel, ni se mai spunea ”noi vă susținem cu plăcere, dar nu ”dispăreți” din peisaj, la anul, nu?”

Pe fundalul acestui scepticism inițial, am început dialogul cu, se pare, victoria cea mai importantă – continuitatea.

Ce înseamnă să ai continuitate?  Înseamnă în primul rând să ai o cauză justă, pentru că  numai o cauză bună, care atrage oamenii să creadă în ea, poate să supraviețuiască și să se dezvolte. Pe urmă, înseamnă foarte multă muncă din partea acelor oameni, acelor tineri, pe care i-ai cucerit cu această idee. Această comunitate care mișcă în continuu și atrage atenția publicului asupra importanței de a colecta deșeuri electrice este marele câștig al Patrulei de Reciclare.”

Interviul vă spune tot.