Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula Clujeană câștigă primii Suporteri

11 / 04 / 2014

#casare DEEE, #colectare deseuri electrice si electronice, #firme, #județul Cluj, #premiu național, #Suporterii Patrulei, #TelVerde


Clujenii au răspuns apelului Patrulei de Reciclare și au început curățenia de primăvară: firme, instituții și cetățeni  au casat și s-au debarasat responsabil de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), dând un exemplu pentru comunitate.

E important să ne debarasăm corect de deșeurile periculoase pentru mediu. Acest program este o oportunitate pentru noi – atât pentru că salvăm natura de la distrugere, cât și pentru că noi, ca firmă, câștigăm timp. Patrula de Reciclare este o idee bună, care merită să fie cunoscută de un public cât mai larg. De aceea, vom pune un afis în magazinul nostru prin care să informăm oamenii despre acest program și să ne anunțăm implicarea” a spus domnul Andrei Negoiță, reprezentantul SCIT Technology, unul dintre primii Suporteri ai Patrulei clujene.

Din ce în ce mai mulți agenți economici și instituții manifestă solidaritate cu elevii și profesorii înscriși în programul național de educație de mediu Patrula de Reciclare, care încurajează obiceiul colectării selective a DEEE.

Organizațiile pot casa DEEE-urile din gestiune, iar cetățenii pot preda electricele inutile din gospodării, simplu și gratuit. Cei care dețin deșeuri electrice mici și ușoare (aparate mici, baterii, becuri, neoane) le pot duce la oricare dintre unitățile de învățământ înscrise în program, din județ.

Cei care doresc să scape de aparatele mari și grele trebuie doar să sune la TelVerde 0800 444 800 (apel gratuit în toate rețelele de telefonie), iar echipa Asociației RoRec le va ridica de la domiciliu sau de la sediul organizației, gratuit.

Tinerii vă invită să îi cunoașteți pe YouTube și să aflați cât de important este să colectăm și să trimitem la reciclare aparatele electrice și electronice vechi sau stricate. Fiecare astfel de deșeu predat crește sansele Patrulei de Reciclare clujene să aducă premiul național al ediției 2014 în județul lor.