Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula CSEI nr.1 Bistrița – Atelier de Mărțișoare

27 / 02 / 2018

#editia 2017-2018, #generale, #judetul Bistrita


Pregătiți-vă să fiți uimiți… din nou, de Teodora Popescu și agenții Patrulei de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr.1 din Bistrița.

Miercuri, 28 februarie, vor fi printre protagoniștii celei de-a II-a ediții a Târgului „mARTișoare în Bibliotecă”, organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Biblioteca Județeană „George Coșbuc”, Inspectoratul Școlar Județean și Palatul Copiilor Bistrița.

Patrula CSEI nr.1 din Bistrița ne-a obișnuit deja, aproape în fiecare an, să admirăm mărțișoarele lor unicat, originale, realizate manual din cele mai surprinzătoare materiale.

Sub îndrumarea doamnei Teodora Popescu, agenții patrulei le vor demonstra tehnici de realizare a mărțișoarelor și colegilor lor, elevi din alte școli și îi vor învăța cum să utilizeze creativ materialele reciclabile și cum să promoveze colectarea și reciclarea lor.

Voluntarii Patrulei CSEI nr.1 Bistrița dovedesc nu numai că sunt creativi și activi, ci și generoși. Un mărțișor unicat este un cadou memorabil, dar, cu siguranță, să înveți cum să-l creezi, tu însuți, e un dar și mai frumos!