Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula de Reciclare ajută ieșenii la curățenia de Sărbători

Colegiul Tehnic CFR Unirea Pascani judetul Iasi
5 / 04 / 2015

#editia 2014-2015, #județul Iași, #saptamana scoala altfel


Iași, 5 aprilie 2015. Între 6 și 10 aprilie locuitorii județului Iași care scapă de deșeurile electrice din case, firme și instituții ajută astfel copiii și elevii din Patrula de Reciclare locală, în competiția națională a ediției 2014-2015 a programului. Cetățenii, firmele și instituțiile care răspund apelului ecologic al tinerilor și profesorilor devin Suporterii Patrulei ieșene și dau un exemplu de solidaritate cu tinerii și responsabilitate față de mediu.

În Săptămâna „Școala Altfel”, Patrulele de Reciclare de la școli și licee din Pașcani, din comunele Aroneanu, Roșcani și Lespezi organizează acțiuni prin care își mobilizează cColegiul Tehnic CFR Unirea Pascani judetul Iasioncetățenii să predea la reciclare orice deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), de la aparate vechi sau stricate de orice fel, becuri și neoane arse, baterii și acumulatori uzați.

Miercuri, 8 aprilie: Școala Gimnazială ”Aron Vodă” din Comuna Aroneanu  și Școala Gimnazială Rădeni din Comuna Roșcani
Joi, 9 aprilie: Liceul Tehnologic Lespezi și Colegiul Tehnic de Căi Ferate Unirea Pașcani.
 

Liceul Tehnologic Lespezi judetul IasiȘi locuitorii acestor comune au prilejul să contribuie la succesul Patrulei județului Iași debarasându-se responsabil de deșeurile electrice din gospodării, birouri și depozite, fie sunând la TelVerde 0800 444 800 fie aducându-le la unitățile lor de învățământ.
Grădinițele, școlile și liceele din județul Iași participă pentru al treilea an la programul național de educație de mediu Patrula de Reciclare. Fiecare kilogram colectat crește șansele copiilor și profesorilor înscriși în program să câștige unul din premiile naționale ale ediției.