Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula de Reciclare a „Colegiului Tehnic General Gheorghe Magheru” în acțiune

15 / 05 / 2017

#domino.ro, #editia 2016-2017, #Gorj, #județul Gorj, #targu jiu


Elevii Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru ” Tg-Jiu, membrii în Patrula de Reciclare, coordonați de profesoara Mocanu Emilia, au ieşit pe străzile din oraşul nostru pentru a-i convinge pe locuitori că fiecare dintre ei poate să devină un „ambasador” al faptelor bune.

Îndemnul acestora se referă la colectarea selectivă a deşeurilor electrice constând în baterii uzate, acumulatori, becuri, neoane, aparate electrice și electrocasnice de mici dimensiuni pe care să le predea apoi la punctul de colectare din incinta liceului sau punctele de colectare din apropiere, prezentate pe site-ul www.patruladereciclare.ro.

Deşeurile electrice grele (frigidere, maşini de spalat, televizoare , etc.) pot fi ridicate gratuit de la domiciliu prin apelarea la Tel Verde 0800444800.

Elevii au discutat cu locuitorii oraşului, au împărțit pliante şi au prezentat efectele negative și pericolul de îmbolnăvire pe care-l generează deşeurile electrice aruncate la întâmplare in mediu sau amestecate cu deşeurile menajere.

Activitatea a fost bine venită pentru locuitori, întruncât mulți dintre ei au afirmat că nu cunoşteau efectele negative produse de aceste deşeuri şi nici modul de a scăpa de ele legal şi gratuit.

sursa: Gorj Domino.ro