Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula de Reciclare – forțe noi pentru minicolecta RoRec din Botoșani

11 / 10 / 2013

#2014, #Botoșani, #colectare


După ce s-au reînscris și în noua ediție a programului Patrula de Reciclare, școlile nr. 10, 11, 17 și Liceul Tehnologic de Cooperație din Botoșani s-au pus deja pe treabă! Elevii care au devenit agenții Patrulei ne-au ajutat, ca voluntari, la minicolecta Asociației Române pentru Reciclare RoRec organizată sâmbătă 12 octombrie.

Patrulele din județul Botoșani devin promotori experimentați ai colectării selective de deșeuri electrice și electronice (DEEE)! Școala nr.10 se numără chiar printre câștigătorii ediției precedente. La acțiunea de minicolectă din 12 octombrie, Patrulele celor trei școli și a Liceului Tehnologic de Cooperație au fost prezenți la punctele de colectare a deșeurilor electrice, au explicat oamenilor cât de important este să se debaraseze responsabil de aceste aparate, predându-le la reciclare și au împărțit materiale informative.

Botosani Școala nr 11 Botosani 4

Minicolecta ne-a dat prilejul unui exemplu de solidaritate remarcabil – elevii Colegiului Economic din Iași s-au alăturat colegilor lor din Botoșani și i-au sprijinit la acțiune! Ne-a impresionat gestul lor altruist și dorința lor de a dobândi experiența voluntariatului chiar și în afara județului lor!

Botosani Scoala nr 17 Botosani
În Botoșani sunt unii din voluntarii cei mai activi ai proiectelor Asociației RoRec. ”Tinerii botoșăneni ne dovedesc din nou cât sunt de dornici să încurajeze obiceiul ecologic al reciclării DEEE în orașul lor. Sperăm ca exemplul lor să inspire multe alte Patrule să valorifice acțiunile locale de colectare organizate de Asociația RoRec pentru a promova programul și pentru a atrage atenția comunității asupra cauzei lor.” spune Simona Ghiga, reprezentantul local al Asociației.

Botosani Scoala nr 10 Botosani

Botosani Scoala nr 10 Botosani 2

Botosani Școala nr 11 Botosani 2

 

Botosani Școala nr 11 Botosani 5