Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula de reciclare a Grădiniței cu program prelungit Step by Step nr.12 Alba Iulia – în acțiune!

6 / 02 / 2018

#editia 2017-2018, #grădiniță, #judetul Alba, #Patrula de Reciclare in presa


Acum mulți ani, pe la începutul programului Patrula de Reciclare, oamenii ne întrebau de ce mergem și în grădinițe – oare copilașii aceia vor înțelege ce înseamnă colectarea și reciclarea deșeurilor electrice? Anii au dovedit-o – „copilașii aceia”, grație îndrumării unor profesori incredibil de devotați și inspirați, nu numai că au înțeles totul despre colectarea DEEE-urilor, ba chiar mai mult. Grădinițele și preșcolarii sunt unele din echipele cele mai active și eficiente din comunitatea națională a programului. Avem aici un exemplu concludent.

„Grădinița noastră s-a înscris în Patrula de Reciclare- program național de educație pentru mediu. O atenţie deosebită în cadrul acestui proiect acordăm aspectelor legate de colectarea şi reciclarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și nu numai, o activitate din nefericire mai puţin valorificată în planul educaţiei ecologice dar pe care noi încercăm să o transformăm într-o practică curentă. Și în acest an școlar, Patrula de Reciclare de la Grădinița cu PP Step by Stp Nr.12- Alba Iulia, și-a propus să pună în practică propriile activități(activități educative, de informare, de creație) pentru a încuraja obiceiul de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), în scopul stimulării creativității copiilor şi pentru a-i îndemna să aplice cunoştinţele dobândite prin acest proiect” spune doamna Ioana Delia Decean, profesor coordonator al Patrulei de Reciclare de la Grădinița cu Program Prelungit Step by Step Nr.12 din Alba Iulia.

Citiți mai departe ce surprinză i-au făcut greierașului din Baladă, ce au dăruit copiilor săraci și ce obiecte au reușit să creeze, în articolul din ziarul Unirea .