Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula de Reciclare la TVR – Ora Regelui

19 / 06 / 2017

#Bucuresti, #editia 2016-2017, #generale, #Înaltul Patronaj al Principesei Maria, #judetul ilfov, #Ora Regelui, #Palatul Elisabeta, #patrula in presa, #premianți, #tvr


”Ora Regelui” de sâmbătă 17 iunie vă aduce pe toți la ceremonia de la Palatul Elisabeta, în cadrul căreia Alteța Sa Regală Principesa Maria a României a conferit diplomele profesorilor din București și Ilfov care au câștigat premiile locale ale ediției. Vă invităm să ascultați discursul Principesei Maria, care a elogiat în cuvinte înălțătoare contribuția elevilor, a profesorilor și a tuturor susținătorilor programului și a recunoscut impactul benefic pe care l-am avut în evoluția comportamentului responsabil față de mediu, în România.

”Patronajul acordat de Principesa Maria încununează seria de succese ale acestui program dedicat mediului” spune realizatorul emisiunii despre Patrula de Reciclare. Echipa emisiunii a pornit, de la evenimentul ținut la Palatul Elisabeta, la două dintre școlile premiate, unde a intervievat profesorii și elevii câștigători.  Florentina Enache, Profesor Coordonator de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Ghermănești și Grațiela Alexandru, Profesor Coordonator de la Școala 195 din București, vă împărtășesc experiențele lor la această ediție.

Ora Regelui reflectă prezentul românesc prin prisma valorilor şi principiilor Coroanei. Emisiunea cuprinde reportaje, interviuri şi dialoguri pe teme culturale, diplomatice, religioase, politice, juridice, economice, constituţionale – toate din perspectiva reprezentării statale şi a intereselor fundamentale româneşti. Emisiunea prezintă atât imagini de arhivă, cât și proiectele actuale din viața de zi cu zi a Familiei Regale a României.
Patrula de Reciclare este prezentată în rândul proiectelor excepționale care conturează identitatea ”regală” a României de azi.