Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula de Reciclare a Școlii Mareșal Al. Averescu Adjud are nevoie de suporteri

15 / 01 / 2018

#colectare DEEE, #editia 2017-2018, #județul Vrancea, #patrula de reciclare


Agenții Patrulei de Reciclare a Școlii Gimnaziale “Mareșal Al. Averescu” Adjud își doresc să reușească să informeze cât mai mulți oameni despre pericolul pe care îl reprezintă deșeurile de echipamente electrice și electronice. Efortul pe care ei îl depun pentru a atrage atenția le-a adus deja primele rezultate pozitive, astfel încât, echipa lor a predat deja reprezentantului RoRec o importantă cantitate de deșeuri de echipamente electrice și electronice.

Micii Agenți și-au propus să informeze comunitatea  privind colectarea selectivă a deșeurilor electrice (becuri, baterii, neoane, jucării electrice, telefoane mobile și fixe, computere, televizoare, frigidere, alte electrocasnice) pentru  a încuraja comportamentul responsabil față de mediu, promovând  colectarea selectivă în rândul comunității.

”Patrula de Reciclare a școlii are nevoie de suporteri. Aceștia  pot aduce deșeuri de echipamente electrice și electronice de mici dimensiuni în incinta școlii. Este foarte important ca fiecare dintre noi să colecteze selectiv deșeurile electrice de la vârste fragede.”, au spus Agenții Școlii Gimnaziale ”Mareșal Averescu”, a căror performanță de anul trecut le-a adus titlul de “Cea mai activă patrulă” din județ și un premiu local de 250 euro.

sursa: Monitorul de Vrancea