Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula de Reciclare Sibiu, în cursa pentru trofeele naționale

22 / 05 / 2017

#editia 2016-2017, #judetul sibiu, #patrula in presa, #Sibiu


Datorită copiilor și profesorilor voluntari care participă la programul național de educație de mediu Patrula de Reciclare, sibienii sunt în topul colectării deșeurilor electrice și la această ediție și intră din nou în cursa pentru un premiu național. Voluntarii sibieni marchează o performanță unică până acum în cadrul programului! 26 de grădinițe, școli și licee din județ sunt înscrise în Patrula de Reciclare cu misiunea de a promova colectarea responsabilă a deșeurilor electrice în județul lor.

Peste vară, copiii intră în vacanță, dar Suporterii preiau ștafeta!

Este important ca adulții să continue să se debaraseze de deșeurile electrice și electronice (DEEE) Cantitățile colectate până la 31 august vor fi calculate în contul Patrulei județene și vor crește șansele acesteia la premiul național. Firmele și instituțiile pot casa DEEE-urile din gestiune, iar cetățenii pot preda electricele inutile din gospodării, simplu și gratuit. Cei care dețin deșeuri electrice mici și ușoare (aparate mici, baterii, becuri, neoane) le pot duce la oricare dintre punctele de colectare (www.patruladereciclare.ro/recicleaza/ )

Cei care au deșeurile de mari dimensiuni, pot suna gratis la Tel Verde 0800 444 800 iar Serviciul Local de Colectare Sibiu va veni să le preia gratuit de la domiciliu sau sediul firmei, oferind actele necesare.

Patrula de Reciclare sibiană a câștigat premii naționale la ultimele 3 ediții ale programului iar, anul acesta, se luptă să își rescrie propriul record și să dovedească faptul că este posibil să fim la înălțime permanent, să facem lucrurile așa cum se cuvine, tot timpul.

sursa: Sibiu 100%