Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula de Reciclare a strans in sapte ani peste 100 000 de voluntari care ajuta la colectarea deseurilor electrice

17 / 10 / 2018

#editia 2018-2019, #generale, #GoodNews, #patrula de reciclare


Andreea Idriceanu Calev, communication manager, Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, povesteste intr-un interviu pentru Good News despre cum a activat o retea impresionanta de voluntari pentru informare si colectare selectiva a deseurilor electrice.

De cand functioneaza programul Patrula de reciclare? Cine a avut ideea infiintarii acestui program?

Programul a fost lansat la Timisoara in 2011, iar acum ne pregatim de lansarea celei de-a opta editii. Ideea a venit de la o mana de oameni absolut obisnuiti, ca noi, ca voi, care am simtit nevoia de a lucra cu copii intr-un proiect de educatie de mediu. (…)

Cati membri are, cum isi desfasoara activitatea? Prin voluntari sau altfel?

Patrula de Reciclare este astazi cea mai activa echipa nationala eco de tineret: peste 3500 profesori si 100.000 de elevi au trecut in cei 7 ani de la lansare prin acest program care incurajeaza comportamentul responsabil fata de mediu in randul comunitatilor, promovand colectarea selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).  (…)

Patrula de Reciclare a crescut la fel de frumos precum copiii care o formeaza. Programul dovedeste ca tinerii si educatia pot schimba Romania in bine. Romanii au devenit mai atenti fata de mediul inconjurator si datorita lor. Tot ceea ce facem pentru natura facem pentru noi insine.”, a declarat Alteta Sa Regala Principesa Maria, Inaltul Patron al programului.

Intreg articolul il puteti citi accesand site-ul Good News