Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula din Municipiul Zalău a trimis la reciclare 5 tone de deșeuri electrice

12 / 04 / 2017

#DEEE, #editia 2016-2017, #judetul salaj, #zalau


Curățenia de primăvară se desfășoară în forță, la Zalău, cu ajutorul Agenților de la Patrula de Reciclare din Liceul Teoretic Gheorghe Șincai.

Sâmbătă, 8 aprilie, 9 dintre Agenții Patrulei s-au amplasat strategic pt a-i ajuta pe cetățeni să înțeleagă care este modul corect de a se debarasa de deșeurile electrice și electronice.

Voluntarii Patrulei au avut grijă să le explice oamenilor că aparatele electrice defecte sau nefolosite de foarte multă vreme nu sunt inofensive ci reprezintă o adevărată sursă de poluare în casele lor. Mulți dintre oamenii cărora Agenții le-au vorbit despre reciclare, au decis pe loc să scape de aceste deșeuri.

Mai presus de așteptări, până la finalul zilei, Agenții Patrulei de Reciclare din Liceul Teoretic Gheorghe Șincai au reușit să-și facă orașul mai curat, îndepărtând 5000 de kg de deșeuri toxice și poluante.

Patrula din Zalău a dat o nouă dovadă a faptului că un plan bine pus la punct și munca de echipă pot duce la îndeplinirea unor țeluri oricât de ambițioase.