Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrulele ”Altfel”

17 / 04 / 2014

#2014, #activitati de informare a comunitatii, #activitati Scoala Altfel, #Botoșani, #Dorohoi, #mars, #poveste


“Școala Altfel” – o săptămână plină de provocări pe care profesorii și elevii din Patrulele de Reciclare au așteptat-o nerăbdători, ca atleții la linia de start, ca să-și manifeste talentul și energia cu care aduc în centrul comunităților lor preocuparea față de natură. S-au întrecut în inițiative: și-au transformat clasele în spații de expoziție și evenimente, au trecut frontierele școlii, au ieșit în stradă, militanți veseli pentru cauza reciclării, cu pancarte și sloganuri. A fost un fel de ”campionat” național, la care toți au câștigat. Și nu numai ei, ci, mai ales, orașele, comunele, satele lor.

Pe scurt, au condensat și intensificat ceea ce fac de obicei. Motivația și imaginația lor inepuizabile le-au adus, din nou, satisfacția succesului: mii de kg de DEEE colectate în urma activităților lor, în țară, articole în presă, reportaje la televizor, Suporteri câștigați. Un bilanț de care agenții și profesorii noștri pot fi mândri, dovadă a cât de puternice sunt visul unui copil și dăruirea unui dascăl.

Am scrie un roman cu activitățile fiecăruia, deci, decât să vă povestim, mai bine vă arătăm ce au făcut. Vă invităm să vă delectați cu câteva instantanee ale aventurilor Patrulelor de Reciclare în ”Săptămâna Altfel”. Sunt multe. Albumul nostru de poze este o poveste în imagini care ”crește” de la o zi la alta. Contăm și pe ajutorul vizitatorilor. Mai știți și alte Patrule care au arătat cum se face ”Școală Altfel”? Așteptăm sugestii…