Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Ce fac managerii de succes în timpul verii?

30 / 08 / 2016

#editia 2015-2016, #judetul satu-mare, #patrula de reciclare, #Suporterii Patrulei


Pleacă în concediu, ca toți ceilalți. Dar nu numai.

Mulți directori și antreprenori sunt îngrijorați că productivitatea afacerii lor va scădea pe perioada verii. Trebuie să asigure continuitatea atunci când o parte din angajați pleacă în vacanță, să stimuleze eficiența deși atenția oamenilor se îndreaptă către tot felul de distracții estivale, să respecte termenele  chiar dacă disponibilitatea furnizorilor sau a partenerilor a scăzut.

Vara este o perioadă propice pentru cel puțin trei activități benefice oricărui business:

  1. Evaluare – Cum a mers în prima parte a anului? Ce putem îmbunătăți?
  2. Planificare – Ce idei de dezvoltare avem? Ce oportunități am putea valorifica? Cum relansăm în forță activitatea în toamnă?
  3. Organizare – Facem curățenie, ne eliberăm spațiul, verificăm echipamentele, ne eficientizăm munca, facem ordine în birouri, hârtii, mailuri etc.

Suporterii Patrulei de Reciclare fac parte din acei manageri pricepuți, cărora vara le oferă oportunități perfecte pentru succesul din cealaltă jumătate a anului.

S.C. Polipol Mobilă S.R.L. din Foieni, județul Satu Mare a dat un exemplu convingător în acest sens – și-a îmbunătățit condițiile de lucru și a câștigat titlul de Suporter al Patrulei de Reciclare organizând o acțiune de colectare a deșeurilor electrice.

Au predat deșeuri electrice casate din gestiunea societății dar și aduse de angajați.

Având în vedere preocuparea unității pentru mediu și pentru colectarea selectivă, acordăm o atenție specială deșeurilor electrice și electronice care au fost generate în societate. În acest an am decis să creăm un punct provizoriu pentru colectarea DEEE-urilor provenite și de la angajați. Încetul cu încetul, s-au adunat DEEE-urile. Vizitatorii au remarcat initiativa noastră drept o idee foarte bună” a declarat domnul Sebastian Tarnoky, reprezentantul firmei.

După ce și-au eliberat birourile, angajații au vrut să scape și de vechiturile electrice de acasă, iar serviciul local de colectare a mers să le ridice și de la domiciliul fiecăruia. ”Aceasta reprezintă un punct important, deoarece arată că angajații sunt din ce în ce mai atenți să protejeze mediul” se mândrește domnul Tarnoky cu nivelul de responsabilitate al colegilor săi.

Polipol Mobilă și toate companiile și instituțiile care au devenit Suporterii Patrulei de Reciclare în vara aceasta au câștigat pe mai multe planuri: și-au organizat spațiul, și-au îmbogățit reputația, și-au motivat angajații și au contribuit la succesul tinerilor ”ambasadori” ai bunelor obiceiuri față de mediu în România.

Dorim să devenim un exemplu bun, pentru angajații nostrii, pentru colaboratorii și unitățile din zona noastră. Fiecare companie ar trebui să se implice în actiuni de protejare a mediului, pentru a crește gradul de conștientizare atât în rândul angajaților, cât și în mediul de afaceri, în general. Tinerii vor învăța, astfel, că fiecare acțiune a lor, oricât de mică, însumată cu cele ale susținătorilor lor, va avea un impact pozitiv considerabil” punctează Sebastian Tarnoky cât de mult înseamnă să sprijini inițiativele copiilor și profesorilor voluntari.

Cu Patrula de Reciclare, vara se dovedește sezonul creativității și al ocaziilor inspirate, pentru afaceri și organizații de orice fel. Suporterii Patrulelor din județele care au colectat cea mai mare cantitate de DEEE/locuitor la ediția 2015-2016 vor fi sărbătoriți la Zilele Patrulei de Reciclare – evenimentele de acordare a premiilor naționale ale ediției!