Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula de Reciclare ieșeană își sărbătorește victoria!

29 / 09 / 2016

#editia 2015-2016, #județul Iași, #ziua patrulei de reciclare


Tinerii ieșeni au câștigat primul lor premiu național în programul de educație de mediu Patrula de Reciclare și își sărbătoresc victoria, la Ziua Patrulei de Reciclare, sâmbătă, 1 octombrie, începând cu ora 11.00, în Parcul Palas (Patinoar)!

Datorită copiilor și dascălilor voluntari, ieșenii au aflat cât de important este să colecteze cu grijă echipamentele electrice și electronice uzate. Cetățenii, instituțiile și firmele din județ s-au mobilizat la apelul Patrulelor și au trimis la reciclare peste 140.000 kg de aparate electrice defecte, becuri și baterii, la ediția 2015-2016 a programului.

Prin acest exemplu de responsabilitate și solidaritate, echipa județeană a câștigat locul II pe țară!ZPR Targu Jiu -atelierul de bricolaj

Elevii și dascălii premiați vă invită să îi susțineți în continuare, aducând la eveniment deșeuri electrice – baterii uzate, becuri arse, aparatele electrice vechi sau defecte. Patrula de Reciclare oferă cadouri surpriză pentru toți cei care vor dovedi că au înțeles cum trebuie să ne debarasăm de deșeurile electrice legal și responsabil față de mediul înconjurător.

Ziua Patrulei de Reciclare va sărbători această performanță reunind toate echipele din județ în centrul orașului Iași, la un eco-party cu ateliere de creație, muzică și surprize pentru cei care aleg să devină Suporterii lor, cu această ocazie.

Programul evenimentului:

11.00 – 16.00 – deschidere, prezentarea Patrulelor câștigătoare, ateliere creative de animație, bricolaj, educație eco, fotografie, percuție și desenZPR Targu Jiu 23 sept 2016 (14)

14.00-15.00 – concert Fabian Sanchez D.I.N.A.M.I.T.A. Se va cânta (și dansa) Imnul Patrulei de Reciclare!

Ziua Patrulei de Reciclare este un prilej bun pentru toți cei care vor să scape de deșeuri electrice. Puteți aduce baterii uzate, becuri arse și aparatele electrice mici direct la Cortul Suporterilor. Iar, dacă aveți aparate electrice mari, pe care nu le puteți transporta,  vă așteptăm tot la Cortul Suporterilor, unde veți putea solicita gratuit, preluarea lor de la domiciliul sau ZPR Targu Jiu - cort suporterilocul dumneavoastră de muncă. Fiecare suporter va primi un cadou din partea Patrulei.

Ziua Patrulei de Reciclare este organizată cu sprijinul partenenerilor de tradiție ai programului – Primăria Municipiului Iași și Inspectoratul Școlar Județean Iași și al S.C. Salubris, Agenției pentru Protecția Mediului Iași, Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Iași și al Palas Mall.

Patrula de Reciclare a și reînceput! Educatorii, învățătorii, profesorii din județ sunt se înscriu deja în noua ediție a programului. Înscrierile se fac online, pe site-ul www.patruladereciclare.ro până pe 21 octombrie, ora 23.00.