Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Premii pentru baterii, le dăm chiar de E-Waste Day!

23 / 09 / 2020

#colectare baterii, #ers, #generale, #IEWD, #nicio baterie la gunoi, #premii


A ieșit rimă sau nu chiar? Oricum, ce este mai important ați înțeles: Patrula de Reciclare acordă premiile finale la concursul național „Nicio baterie la gunoi!” pe 14 octombrie, de Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice (E-Waste Day).

În primăvara acestui an (da, chiar când începea criza COVID-19), am lansat, cu sprijinul E-Recycling Services (ERS) competiția menționată, cu scopul de a promova colectarea responsabilă a bateriilor uzate.

Pe 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului, am avut prima serie de câștigători – 3 echipe care au creat cele mai inspirate afișe pe această temă. În ciuda izolării, profesorii au reușit să-și mobilizeze elevii, iar creațiile primite au fost extraordinare!

9 premii finale la concurs, de IEWD

Mai avem 2 categorii de premii pe care le vom afla tot într-o zi specială – Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, pe 14 octombrie. Trei echipe vor primi premii pentru „Colțurile de colectare din materiale reciclabile” pe care le-au amenajat în școală și 6 echipe (3 premii + 3 mențiuni) vor fi recompensate pentru cele mai mari cantități de baterii adunate.

Am prelungit data acordării acestor premii atât pentru a oferi profesorilor și copiilor o perioadă mai lungă de activitate cât și pentru a le face o bucurie la începutul acestui an școlar, cel mai dificil de până acum.

Așa cum s-au obișnuit toți membrii Patrulei de Reciclare, vom sărbători nu doar reușitele câștigătorilor, ci și toate contribuțiile relevante ale celorlalți participanți.

Keep calm and collect batteries! Încă puțin până la noi vești bune!