Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Prima expoziție foto a Patrulei la Festivalul Internațional de Fotografie Focus Sibiu!

1 / 10 / 2015

#editia 2014-2015, #Focus Sibiu, #judetul sibiu, #Ziua Patrulei de reciclare 2015


Prima ediție a Festivalului Internațional de Fotografie Focus Sibiu debutează duminică, 4 octombrie, cu vernisajul expoziției Patrula de Reciclare, expoziție realizată de Asociația Focus Sibiu împreună cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec.

Patrula de Reciclare este unul dintre cele mai curajoase proiecte de voluntariat desfășurate vreodată în România. Sute de grădinițe, școli și licee din țară au derulat campanii de informare și colectare în întreaga țară pentru a da un exemplu despre cât de important este ca deșeurile electronice și electrocasnice să nu ajungă în gropile de gunoi și apoi în deșeuri ce distrug natura.

Patrula la Focus Sibiu 2015

„La Focus Sibiu vom avea prima expoziție foto a Patrulei din toată țara. Suntem mândri că am fost invitați să facem parte din acest proiect de prestigiu și de tradiție pentru Sibiu. În cei cinci ani ai programului, ”arhiva” foto a Patrulei a strâns mii de fotografii. Ne-a fost greu să alegem, pentru că fiecare poză are candoare și autenticitate. Tocmai de aceea, fotografiile vor fi o experiență interesantă pentru vizitatori […]

Fotografiile sunt realizate de Adrian Sulyok, Adrian Calev și Sebastian Marcovici de-a lungul celor cinci ani pe care Patrula de Reciclare îi împlinește, dar și de profesorii și agenții participanți în program.

„Asociația Română pentru Reciclare RoRec este unul dintre cei mai vechi prieteni ai Focus Sibiu. Am lucrat alături de ei cu încredere totală în acest proiect, în capacitatea celor mici de a fi un exemplu solid pentru adulți. Este, dacă vreți, o expoziție despre viitorul nostru […]”, spune Sebastian Marcovici, președintele Asociației Focus Sibiu.

Patrula la Focus Sibiu 2015_2

Expoziția va fi vernisată duminică, 4 octombrie, la ora 11:15, în Piața Mică în spațiul din fața Casei Artelor. Întreaga zi este dedicată Patrulei de Reciclare.

Prima ediție a Festivalului Internațional de Fotografie Focus Sibiu se va întinde pe durata a trei luni, între octombrie și decembrie. Festivalul va conține peste 20 de expoziții colective și individuale care vor acoperi…

Citește articolul semnat de Dorina Nițu pe Turnul Sfatului.