Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Primăria Târgu Jiu casează deșeuri electrice în sprijinul Patrulei județene de Reciclare

27 / 03 / 2014

#asociatia rorec, #casare DEEE, #colectare deseuri electrice si electronice, #comunicat, #firme, #instituții, #patrula de reciclare, #presă, #primar, #primărie, #reciclare, #școală, #suporter, #Suporterii Patrulei, #targu jiu, #TelVerde


Primăria Târgu Jiu casează deșeuri electrice în sprijinul Patrulei județene de Reciclare

Târgu Jiu, 27 martie 2014 – Primăria Municipiului Târgu Jiu casează deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) pentru a susține misiunea ecologică a elevilor și profesorilor înscriși în programul național de educație de mediu Patrula de Reciclare, care promovează obiceiul colectării selective a DEEE.

Primăria Târgu Jiu este prima municipalitate din țară care devine Suporter al proiectului iniţiat de Asociaţia RoRec.

Primarul Florin Cârciumaru- « Avem deja o tradiţie în a colecta selectiv, iar Asociaţia RoRec ne-a sprijinit foarte mult în acest sens, lucru pentru care le suntem recunoscători. Avem acum misiunea de a aduce alături de noi şi alţi parteneri care să susţină eforturile tinerilor noştri gorjeni agenţi ai Patrulei de Reciclare. Avem responsabilitatea mai ales de a ne educa tinerii în ideea de a respecta şi a proteja natura.»

Cetățenii Municipiului Târgu Jiu sunt invitați să urmeze îndemnul copiilor din Patrula de Reciclare și exemplul Primăriei Târgu Jiu și să se debaraseze corect de deșeurile electrice și electronice, gratuit, printr-un simplu apel la TelVerde 0800 444 800, disponibil zilnic de la 9.00 la 17.00, gratuit din orice rețea. Apelând acest număr, atât cetățenii cât și firmele sau instituțiile interesate, pot programa preluarea gratuită a deșeurilor electrice și electronice de la domiciliu sau sediu.

De fiecare dată când reușesc să contribuie la colectarea unei cantități mari de deșeuri electrice copiii și profesorii își continuă cu și mai mult entuziasm activitatea de voluntari pentru cauza mediului înconjurător. Cea mai puternică motivație pentru ei este să simtă că au sensibilizat oamenii cu mesajul lor și că i-au convins să se debaraseze responsabil de aceste deșeuri, trimițându-le la reciclare. Mulțumim Primăriei Târgu Jiu  pentru implicare și pentru că oferă un exemplu remarcabil a ce înseamnă să faci din colectare un obicei.” spune Alexandra Arnăutu, managerul proiectului din partea Asociației Române pentru Reciclare RoRec.