Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Alteța Sa Regală Principesa Maria a României a onorat profesorii câștigători ai Patrulei de Reciclare din București și Ilfov

12 / 06 / 2017

#Bucuresti, #comunicat presa, #editia 2016-2017, #generale, #ilfov, #Înaltul Patronaj al Principesei Maria, #premii locale


Vineri, 9 iunie, la Palatul Elisabeta, Alteța Sa Regală Principesa Maria a României a onorat profesorii din București și din Județul Ilfov care au câștigat premiile locale la această ediție a programului național de educație de mediu Patrula de Reciclare. Evenimentul a reunit profesorii premiați, reprezentanții Asociației RoRec, ai partenerilor și suporterilor programului.

Alteța Sa Regală Principesa Maria a înmânat diplomele profesorilor coordonatori ai echipelor premiate, numindu-i ”ambasadori ai cauzelor nobile și formatori ai generațiilor viitoare care ne fac să devenim un popor mai responsabil și să trăim într-o țară mai curată.” ”Dumneavoastră dovediți că școala poate influența pozitiv communitatea” a declarat, în continuare, Alteța Sa Regală. ”Reușita Patrulei de Reciclare arată că aveți puterea să mobilizați copiii, să schimbați atitudini, să ”educați” dincolo de frontiera școlii. Prin aceste diplome, vă felicit, pe dumneavoastră și pe elevii pe care îi coordonați, de la copiii de grădiniță la elevi din liceu. Îi felicit și pe cei care v-au sprinjinit și vă sprijină: colegi, părinți, instituții și firme Suporteri, parteneri media. Prin efortul și reușitele dumneavoastră, stimulați atât obiceiul colectării deșeurilor electrice, cât și obiceiul performanței și al faptelor bune.

Din anul 2015, când a primit Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României, Patrula de Reciclare a intrat în comunitatea selectă a instituțiilor, organizațiilor, evenimentelor și proiectelor patronate de membrii Familiei Regale.

Andreea Idriceanu, managerul de comunicare al Asociației RoRec, a elogiat realizările dascălilor și ale copiilor voluntari: ”Datorită eforturilor constante pe care le facem împreună – dumneavoastră, agenții Patrulei, părinții și familiile lor, Suporterii, Partenerii și Ambasadorii programului, milioane de români sunt mai conștienți de efectul pe care acțiunile și gesturile noastre le au asupra mediului înconjurător și încearcă să fie din ce în ce mai responsabili în acest sens. De asemenea, formăm o generație de tineri și viitori lideri care ne dovedesc, de pe acum, că merită șansa pe care le-o oferă Patrula de Reciclare, șansa de a ști că vocea lor contează, că pot face o diferență, pentru că viitorul, de fapt, le aparține lor” a spus Andreea Idriceanu.

Profesorii care au primit diplomele ca reprezentanți ai unităților lor de învățământ sunt:

BUCUREȘTI

Premiul ”Cea mai activă Patrulă/Sector”:

Iuliana Ilona Tudor – Şcoala Gimnazială Nr.7
Claudia Burgă – Școala Gimnazială ”Grigorie Ghica Voievod”
Grațiela Alexandru – Școala Gimnazială nr. 195
Nicoleta Neagu – Grădiniţa Children’s Joy
Claudia Bota – Școala Gimnazială ”Luceafărul”
Elena Simion – Colegiul Tehnic de Poștă și Telecomunicații ”Gh. Airinei”

Premiul ”Cea mai mare cantitate de baterii colectată/Sector”:

Daniela Tăban – Liceul Teoretic Jean Monnet
Magda Cîrcu – Montessori Kindergarden Orizonturi Libere
Nicoleta Sandu – Școala Gimnazială ”Leonardo Da Vinci”
Dorina Constantin – Școala Gimnazială ”George Bacovia”
Victoria Păduraru – Școala Gimnazială ”Mircea Sântimbreanu”
Paula Copăcel – Școala Gimnazială nr. 59

ILFOV

Profesor Coordonator        Unitate de învățământ

Florența Nicoleta Enache – Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Ghermănești – Cea mai activă Patrulă
Gabriela Rotaru – Grădinița nr. 1 Bragadiru – Cea mai mare cantitate de baterii colectată

Premiile propriu-zise vor consta în rechizite, echipamente IT și alte materiale didactice, la alegerea câștigătorilor.
La ediția 2016-2017 a programului Patrula de Reciclare, 94 de echipe de preșcolari și elevi din toată țara au câștigat premiile locale.
Premiile naționale să vor decide în luna septembrie, în funcție de cantitățile de deșeuri electrice pe care cetățenii, firmele și instituțiile le vor trimite la reciclare pe perioada verii, în contul programului.