Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Puterea experiențelor împărtășite

21 / 01 / 2015

#editia 2014-2015, #marturii, #profesori coordonatori, #proiect teimplici.ro


La sfârșitul anului trecut, am concurat cu un proiect în competiția organizată de Telekom prin platforma teimplici.ro. Le mulțumim tuturor celor care au votat și, în special, celor care și-au rupt o fărâmă de timp ca să adauge mărturii sincere și mobilizatoare, sub formă de comentarii la proiect.

Îi felicităm pentru că și-au manifestat și în acest context rolul de ambasadori și că au înțeles puterea experiențelor împărtășite. Suntem siguri că fiecare încurajare a atras multe voturi pentru proiectul nostru.

De aceea, vă oferim aceste gânduri care ne-au bucurat și ne-au inspirat. Știm că nu este ușor să îți găsești cuvintele, dar Patrula are nevoie de ele! Ori de câte ori aveți prilejul, povestiți, vorbiți despre ceea ce faceți și ceea ce simțiți. Sunt cele mai convingătoare argumente.

Uitați cât de frumos au făcut-o ei :

Victoria Păduraru: Îmi place! Împreună vom câștiga!

Anca Rusu: Eu sunt membru în patrula de reciclare DEEE și am votat. E foarte interesant proiectul acesta.

Gabriela Tosa: Succes!

Lucreția Presecan: Părerea mea contează! Spun acest lucru deoarece sunt profesor coordonator al unei Patrule de Reciclare care s-a implicat în acest proiect cu mult entuziasm! Copiii implicați în asemenea proiecte devin treptat, treptat responsabili de mediul în care trăiesc, învață de mici că resursele naturale trebuie protejate, că reciclarea este o modalitate de a arăta că ne pasă de lumea în care trăim! Mie îmi pasă de lumea în care trăiesc!

Bianca Popa: Îmi place. Cred că este foarte important ce facem și mai ales dacă o vom face împreună !!

Mihaela Onica: Poate se mai gândește cineva și la mediu, dar și la faptul că școlile sunt subfinanțate… Cei de la RoRec au încercat să stimuleze elevii, au realizat ceva pentru școli (prin premiile acordate) și pentru mediu (prin colectările făcute), de aceea îi susțin. Sper să ieșim câștigători!

Floare Bernad: Un proiect sustenabil, spun asta din postura de coordonator al unei Patrule de reciclare din Bihor, unul dintre județele câștigătoare ale anului școlar trecut. Sigur că povestea merge mai departe cu din ce în ce mai multi agenți sârguincioși. Înainte spre succes !

Ofelia Popa: Un proiect foarte bun. Copiii sunt încântați.

Florina Moldovan: Sunt pentru al doilea an membru al acestui proiect, este pe placul elevilor mei, îmbină plăcutul cu utilul și îi responsabilizează pe copii.

Cătălina Alexandrescu: Sunt coordonator al Patrulei de reciclare dintr-o școala din mediul urban. Mă bucur că acest proiect este promovat pe site-ul teimplici.ro . Fiecare îți dorește un mediu curat, iar Asociația Română pentru Reciclare RoRec ne oferă posibilitatea de a realiza acest lucru. Mulțumim RoRec!

Giani: Sprijinind Patrula, sprijinim mediul mai curat.

Iulia Dumitriu: Ca profesor coordonator în Patrula de Reciclare, sunt convinsă că numai prin efortul nostru comun vom câștiga. Și mie îmi pasă de lumea în care trăiesc!

Maria Bud: Un proiect în care școala noastră e implicată deja și care are un rol important pentru conștientizarea elevilor referitor la resursele de pe Pământ.

Andreea Chirilă: Mult succes în continuare!Neamt_Colegiul Tehnic Petru Poni, Roman (1).JPG_14 aprilie 2014

Bihor_Gradinita nr 45 Oradea FB