Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Reciclenii „invitați” la Ziua Colegiului Tehnic „Henri Coandă” din Timișoara

11 / 10 / 2018

#activitati Patrule, #e-waste day, #editia 2018-2019, #judetul Timis


Voi cum ați sărbătorit Ziua Educației? Dar dacă ar coincide cu Ziua școlii voastre, cum v-ați pregăti?

Agenții de la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” din Timișoara și Profesorul Coordonator al Patrulei, doamna Ornela Ardelean, au ales să marcheze ziua liceului organizând o activitate de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Ei au declarat sus și tare că „locul deșeurilor nu este în casă” și bine au zis, pentru că toți colegii s-au mobilizat iar școala s-a umplut de Recicleni – baterii, becuri, telefoane, tastaturi, plăci de bază, casetofoane, unități de calculator, instalații de pom, televizoare, imprimante, harduri …. și multe alte vechituri electrice.

Doamna Ardelean a știut să-i motiveze să se implice cu entuziasm. Elevii care au adunat cei mai mulți Recicleni au câștigat și mici premii la tombola organizată. „Astăzi am învățat că e foarte bine să reciclezi și deșeurile trebuie duse în locurile corespunzătoare”, a spus cu convingere unul dintre elevii care a participat la acțiune.

Multe școli au început să organizeze acțiuni de apel la colectarea deșeurilor electrice cu diferite ocazii festive – sărbători locale sau internaționale, evenimente de tradiție sau ca modalitate de promovare a instituției în comunitate.

Și, pentru că vorbim de sărbători, în doar câteva zile, pe 13 octombrie, se lansează Ziua Internațională a  Reciclării Deșeurilor Electrice, adică ziua internațională a cauzei noastre! Patrule din București și din Timișoara au pregătit propriile evenimente de încurajare a colectării DEEE. Participați și haideți să arătăm vecinilor din Uniunea Europeană cât de mult am evoluat!

https://www.facebook.com/events/1894134534012911/