Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Jurnalul de Ilfov – Elevii Şcolii nr. 1 din comuna 1 Decembrie, iubitori şi protectori ai mediului

16 / 04 / 2015

#editia 2014-2015, #ilfov, #patrula in media


„Școala Altfel”, în comuna 1 Decembrie

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 1, din comuna 1 Decembrie, au petrecut săptămâna “Școala Altfel” făcând eforturi deosebite pentru a proteja mediul înconjurător și sănătatea celor din jur.

Conștienți că rădăcina unei vieți sănătoase constă într-un mediu pur, curat, sub îndrumarea cadrelor didactice și cu sprijinul Primăriei comunei 1 Decembrie, școlarii au demarat o amplă campanie de curățare a mediului prin strângerea deșeurilor care reprezentau un adevărat pericol pentru natură. Ca să se bucure de succesul dorit, elevii au mai desfășurat și o serie alte activități, prin intermediul cărora i-au îndemnat și i-au învățat pe toți ceilalți să prețuiască natura și darurile ei minunate. Patrula de Reciclare_Scoala nr1 comuna 1 Decembrie jud Ilfov

Vorbim despre „Timpul Reciclării- Pământul este casa ta! și Plantează un copac pentru viață!”. Clasele primare sunt membre în Patrula de Reciclare, un proiect RoRec ce implică stimularea semnificativă a comportamentului responsabil față de natură, promovarea colectării selective a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), în comunitate. Este de importanță majoră, promovarea valorilor ecologice la nivelul comunității, într‑un moment în care societatea, prinsă în febră a dezvoltării, defrișează păduri și aruncă haotic gunoiul”, ne-a explicat prof. Iulia Dascălu.

Și tu poți proteja natura! Cum?

Citește pe jurnaluldeilfov.ro