Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Suporter de top – bauMax Romania. Peste 7.000kg DEEE în sprijinul Patrulei de Reciclare, un nou record!

2 / 07 / 2014

#baumax, #casare DEEE, #colectare DEEE, #companii, #premiu național, #suporter, #Sustine o Patrula


Au aflat, au comunicat, au casat… peste 7 tone de deșeuri electrice, din companie, pentru succesul Patrulei de reciclare. bauMax deține noul record pentru cea mai mare cantitate predată la reciclare până în prezent de un Suporter al programului!

baumax_logo

De îndată ce au primit propunerea să ajute Patrula de Reciclare, au comunicat filialelor din toată țara oportunitatea de a susține copiii și tinerii din program și de a da un exemplu de responsabilitate corporativă. S-au mobilizat și, din magazine și depozite, s-au strâns 7620 kg de aparate electrice numai bune de reciclat!

”Angajaţii au fost încântaţi şi chiar au adus de acasă materialele pentru a fi reciclate. Vrem să contribuim la misiunea educativă de a responsabiliza elevii şi profesorii pentru ca apoi aceştia sa stimuleze fenomenul reciclării. bauMax aplică în toate operaţiunile principiul de a aduce valoare pentru întreaga societate, prin activităţile companiei. Colectarea selectivă înseamnă responsabilitate față de mediu și un pas important spre o mai bună calitate a vieții pentru toţi” spune Marius Tănase, reprezentantul bauMax.

Cu acest argument au mobilizat o rețea de 15 filiale, din dorința de a crea ”o deprindere care nu ține doar de ecologie, ci și de îmbunătățirea calității vieții printr-un mediu curat și sănătos.”

Redirecționând obligația administrativă a casării DEEE către Patrula de Reciclare, bauMax contribuie la promovarea comportamentului sustenabil față de mediu, își consolidează reputația unei companii responsabile și implicate în comunitate și își câștigă un loc de cinste alături de câștigătorii naționali ai ediției, pe care îi vom sărbători în septembrie.

Dar, până să ajungem pe podium, trebuie să terminăm cursa, iar cursa colectării DEEE continuă ! Vara, Suporterii Patrulei nu… dorm. Desigur, nici nu îi punem la muncă, îi invităm doar să sune la TelVerde și să programeze preluarea oricăror aparate electrice și electronice vechi sau stricate de la sediul firmei sau instituției.  Nu e mai frumos ca, atunci când te întorci din concediu, să revii la un loc de muncă mai luminos și mai curat ? Sfatul Patrulei ? Pentru un concediu (și mai) plăcut, scăpați de DEEE-uri !