Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Surpriza toamnei la Patrula de Reciclare

26 / 08 / 2021

#bune practici, #generale, #obiceiuri bune, #proiect international, #unesco


La începutul celei de-a X-a ediții a programului Patrula de Reciclare, elevii participanți în program au fost invitați să ne spună care sunt dorințele lor pentru protejarea mediului în 2021 și ce și-ar dori să facă cei mari, dar și ei înșiși, ca să ajutăm, cu toții, natura să renască.

Am primit de la ei zeci de dorințe, multe recomandări, gânduri și soluții. Pe multe dintre ele le veți afla în curând într-o colecție de bune practici, cu exemple din viața agenților Patrulei, experiențe, impresii, trăiri și multă emoție.

Secretarul General al Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, doamna Madlen Șerban, consideră că activitatea Patrulei „ne recomandă ca practicieni de succes în aria dezvoltării durabile” și ne-a invitat să participăm la târgul „Educația fără frontiere pentru dezvoltare durabilă”.

Evenimentul va promova proiecte care reprezintă soluții la probleme ale comunităților, probleme abordate din perspectiva contribuției educației în înțelesul ei cuprinzător, fără frontiere, la obiectivele Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă.

Fiți pe fază! Veți afla mai multe la Conferința Internațională UNESCO, ce va avea loc la București pe 24 și 25 septembrie.

Desen de Alexia Mirițescu