Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Tălmăcel – campanie inedită de promovare

31 / 03 / 2016

#creatie, #editia 2015-2016, #judetul sibiu, #patrula de reciclare, #promovare


Una din descoperirile extraordinare ale programului Patrula de Reciclare sunt ”eroii” învățământului de la ”țară” – dascăli care reușesc, cu inteligență, dăruire și creativitate, să ofere elevilor lor o experiență educativă la fel de bogată și memorabilă ca a celor de la oraș.

Scoala Gimnaziala Talmacel

Mulți dintre profesorii coordonatori ai programului s-au dovedit, în timp, modele care merită toate elogiile noastre – vedem cum caută mereu soluții și idei despre cum pot face lucrurile mai bine, cât de frumos îi îndrumă pe cei mici, cum se străduiesc să îi învețe nu numai o disciplină, ci să le și insufle valori morale, să îi provoace constructiv.
Dascăli ca Ana Stroia, coordonatoarea Patrulei de Reciclare a Școlii Tălmăcel, ne surprind mereu în mod plăcut cu inițiativele și perseverența lor. Nu putem să nu îi lăudăm pentru noul lor proiect – pliantul personalizat al Patrulei lor, realizat profesionist și îngrjit, isteț, bine scris și documentat. Pe scurt, rezultatul excelent al unei munci de echipă ”hrănită” de dorința de a reuși.
Cu fiecare astfel de efort, produceți o diferență notabilă în comunitățile dumneavoastră, vă inspirați elevii să aspire mereu la performanță și ne ajutați să dovedim că școala românească poate forma societatea în care vrem să trăim.