Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

VerDEEE pentru Botoșani, cu Buzzmedia și Patrula de Reciclare

25 / 01 / 2016

#buzz de botoșani, #editia 2015-2016, #judetul Botosani


Sâmbătă, 23 ianuarie. În ciuda frigului, la ședința de redacție a Asociației Buzzmedia, ideile ”roiau” mai ceva ca albinele, primăvara.

Lansare-Concurs-BUZZ-VerDEEE-pentru-Botosani-25-ian-201625 din cei mai tineri jurnaliști ai Botoșaniului (o participare care i-a depășit așteptările Ioanei Matfeev, redactorul șef al ziarului), au făcut o ”furtună de creiere” (brainstorming) ca să găsească cele mai incitante subiecte despre ce fac și cum reușesc Patrulele de Reciclare să-i convingă pe locuitorii orașului lor să se poarte mai frumos cu mediul și mai civilizat cu… deșeurile electrice – adică, să le trimită la reciclare.

Subiecte originale s-au găsit. Cele 5 echipe care vor concura pentru premiile oferite de Patrula de Reciclare vor descoperi proiectele inedite ale Patrulelor botoșănene, povești de Lansare Concurs BUZZ VerDEEE pentru Botosani - 25 ian 2016succes, aventuri hazlii.

Temele sunt: DEEE și art-craft, Eroii Reciclării, Originalitate și ghidușii în Patrulele de Reciclare și VerDEEE pentru Europa.

Materialele video vor putea fi vizionate într-un cadru festiv, cu ocazia celor 5 ani de Buzz, în weekendul 19-21 februarie.

De ce atâta agitație, într-un sezon care îndeamnă mai mult la… hibernare? Pentru că, în februarie 2016, Ziarul BUZZ sărbătorește cinci ani de la lansare. Cinci ani în care a devenit o publicație respectată și și-a câștigat un loc chiar printre ”profesioniști”. Cinci ani în care a format câțiva viitori jurnaliști sau, cel puțin, a oferit o experiență unică zecilor de copii care și-au exersat condeiul, talentul și imaginația ca redactori și colaboratori. Cinci ani de când parteneriatul cu Patrula de Reciclare s-a concretizat într-o arhivă de articole în EcoBUZZ și reportaje video despre cât de importantă este colectarea deșeurilor electrice.Lansare-Concurs-BUZZ-VerDEEE-pentru-Botosani-25-ian-2016

Pe scurt, dacă județul Botoșani este mai curat și reciclează mai multe DEEE decât acum 5 ani, aceasta se datorează și muncii de echipă dintre Patrulele de Reciclare și Micii Reporteri ai Ziarului BUZZ.

Botoșănenii care vor să-și ajute copiii înscriși în Patrula de Reciclare locală să câștige unul din premiile naționale ale ediției 2015-2016 trebuie doar să scape de deșeurile electrice din gospodării sau birouri prin TelVerde 0800 444 800 (apel gratuit, programare gratuită, preluare gratuită… nu costă nimic și aduce mult. Ați înțeles ideea 🙂 )

Mulțumiri publicațiilor locale care au dat vestea:
Botosaninews.ro
Gazeta de Botoșani
Ziare de Botoșani
Banul BotoșăneanActualitatea Botosăneană