Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Virgil Natea, Radio Tg. Mureș: Patrula de Reciclare, un exemplu pozitiv de iniţiativă şi implicare în educaţia celor tineri

9 / 01 / 2019

#editia 2018-2019, #generale, #marturii parteneri media


Radio Tg.Mureş este un suporter înflăcărat al programului Patrula de Reciclare

Postul public de radio susţine, prin intermediul programelor sale, a site-ului şi conturilor de Facebook şi YouTube, activităţile derulate prin acest program în aria sa de acoperire (Mureş, Harghita, Covasna şi Braşov).

Prin misiunea sa de formator de opinie, de stimulare a spiritului civic pentru dezbaterea şi participarea la viaţa publică şi mijloc de informare în masă, Radio Tg.Mureş îşi asumă rolul de participant nemijlocit şi direct la acţiunile care pot contribui la un viitor mai bun pentru cetăţenii acestei ţări, la un mediu mai curat şi mai sănătos pentru toţi românii.

Programul Patrula de Reciclare se înscrie în rândul celor mai bune şi mai bine coordonate programe educative în privinţa protejării şi conservării mediului, cu un impact pozitiv considerabil asupra schimbării mentalităţii copiilor, tinerilor şi a adulţilor implicaţi şi cu rezultate demne de laudă în privinţa colectării şi reciclării deşeurilor electrice. Este principalul motiv pentru care Radio Tg.Mureş s-a alăturat, prin efortul său mediatic, cauzei Asociației RoRec şi a ales să susţină Patrula de Reciclare constant şi entuziast, prezentând-o ca exemplu demn de urmat.

De altfel, Radio România, în general şi Radio România Tg.Mureş,  în particular, au ca misiune şi valori protejarea mediului înconjurător şi reducerea poluării acestuia. Iar Radio Tg.Mureş a dovedit că face acest lucru, nu doar prin vorbe, ci şi prin fapte, cunoscute fiind amplele sale acţiuni de ecologizare a râului Mureş şi a malurilor sale din zona municipiului Tg.Mureş, la care a participat anual, în calitate de organizator, alături de ONG-uri, Serviciul Salvamont Salvaspeo, ISU Mureş şi companii private, cu personal implicat şi logistică. Cu atât mai mult, fiind implicaţi nu doar mental ci şi sentimental în astfel de acţiuni ce urmăresc crearea unui viitor mai bun pe Pământ pentru copiii şi nepoţii noştri, este firesc şi ne onorează să sprijinim Patrula de Reciclare în atingerea obiectivelor vizate.

Pe lângă atâtea exemple negative pe care le vedem şi le constatăm zilnic, Patrula de Reciclare este un exemplu pozitiv de iniţiativă şi implicare în educaţia celor tineri. Credem că va avea un rol important în formarea unor atitudini, culturi şi mentalităţi corecte cu impact pozitiv în viitor, prin exemplele pe care elevii şi tinerii le dau în societate.

De aceea, sprijinim din toată inima Asociația RoRec şi Patrula de Reciclare şi le dorim viaţă lungă şi rezultate cât mai bune în toate campaniile şi proiectele derulate.

Virgil Natea, producător, Radio Tg.Mureş