Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

WEEEscape Room la Campus Creativ București

25 / 04 / 2016

#Bucuresti, #Campus Creativ, #editia 2015-2016


Sâmbătă, 23 aprilie. Suntem invitați la Campus Creativ București – un eveniment de 2 zile care include workshop-uri creative, street art, urban music & jam-sessions, urban food, expoziții foto și filme despre București, în oaza de verdeață a Campusului Politehnicii. Ne instalăm, alături de ”oamenii creativi care fac orașul mai frumos, în fiecare zi”. Am pregătit jocul. Apar și jucătorii. Nu știu, încă, ce îi așteaptă, dar sunt curajoși. Îi intrigă look-ul de Sherlock Holmes în care l-am ”îmbrăcat” pe Beculică. Le dăm instrucțiunile.WEEEscape Room la Campus Creativ - 23 aprilie 2016

”Bine ai venit la WEEEscape Room! În următoarele 10 minute vei avea parte de o experiență ”concentrată” de Agent al Patrulei de Reciclare. WEEE vine de la ”Waste Electric & Electronic Equipment” adică, pe românește Deșeuri de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE)orice aparate electrice vechi sau stricate, becuri și neoane arse, baterii și acumulatori uzați. Noi le spunem”Recicleni”. Sunt deșeuri toxice, de care ar trebui să ne debarasăm NUMAI trimițându-le la reciclare.

WEEEscape Room la Campus Creativ - 23 aprilie 2016

 

”Normal”, ai să zici tu – un tânăr informat și responsabil (ca și noi). Ai dreptate, exact așa ar trebui să gândească orice român. Deocamdată, asta e doar un ideal – de unde și misiunea noastră, a Patrulei de Reciclare – să ”lămurim” toți oamenii să colecteze responsabil orice deșeu electric, adică să nu-l arunce la gunoi, pe câmp, pe stradă și nici să îl păstreze cu anii, inutil. Misiunea ta, dacă decizi să o accepți, este să convingi ”Suporterul” să îți predea un deșeu electric. ”Reciclenii” își așteaptă salvatorul!”

WEEEscape Room la Campus Creativ - 23 aprilie 2016

Așa a început prima aventură a unei idei originale, marca Patrula de Reciclare – un joc de evadare în care participanții descoperă lucruri despre deșeurile electrice, câștigă indicii, creează, conving, colectează deșeuri electrice. ”Un rezumat” a ceea ce membrii Patrulei fac, în fiecare zi.

Am oferit o experiență memorabilă participanților la Campus Creativ. Unii au jucat WEEEscape Room singuri. Majoritatea au jucat în echipă, cu părinții sau cu prietenii. A fost distracție. E bine să faci bine. Mai facem.