Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Ziarul BUZZ și Patrula din Botoșani, bilanț bogat în 2014

8 / 01 / 2015

#Botoșani, #buzz de botoșani


La Botoșani, 30 de copii de școală muncesc cu la fel de mult profesionalism și maturitate ca oamenii mari. BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoșani, a început ca un experiment acum trei ani și a devenit aproape o instituție – o experiență formatoare unică pentru zeci de copiii și, poate, locul unde încep de timpuriu, sub ochii noștri, carierele unora dintre jurnaliștii de mâine.

De trei ani, suplimentul „EcoBuzz” este vocea tinerilor botoșăneni implicați în proiecte de mediu și aliatul celor care promovează educația ecologică și obiceiurile bune față de natură. Reușitele și eroii Patrulei de Reciclare sunt prezenți în fiecare număr al suplimentului. Așa scriem povestea Patrulei din Botoșani, împreună cu tineri jurnaliști de la BUZZ, care sunt, în același timp, și agenți-ambasadori ai colectării responsabile a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Patrula și BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoșani, cresc împreună, devin mai buni cu fiecare proiect, cu fiecare an, cu ajutorul celor care îi învață, care cred în ei, care răspund inițiativelor lor.

2014 a fost anul în care și-au împlinit unele din țelurile cele mai ambițioase și ne-au depășit așteptările. Citiți retrospectiva extraordinară al realizărilor  micilor reporteri de la BUZZ și începeți anul cu inspirație și optimism.