Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Invitație la distracție – ZPR la Târgu Jiu

19 / 09 / 2016

#județul Gorj, #patrula de reciclare editia 2015-2016, #premianți, #ziua patrulei de reciclare, #zpr


Am câștigat și dăm o petrecere de pomină la care invităm tot orașul Târgu Jiu! Suntem Patrula de Reciclare din județul Gorj și vă invităm la Ziua noastră – un eco-party inedit, în centrul orașului!

Avem ce sărbători! Am câștigat primul nostru premiu național în competiția cu echipele locale din toată țara. Suntem profesorii, copiii, elevii și liceenii care am mobilizat oamenii să trimită la reciclare peste 63.400 kg de deșeuri electrice în județul nostru, într-un singur an, și asta numai prin activitatea noastră în comunitățile din care facem parte. Merită să ne cunoaștem!

Vineri, 23 septembrie, începând cu ora 13, vă așteptăm să ne bucurăm împreună de această reușită care ne face cinste, tuturor gorjenilor!

Avem muzică, provocări, distracție și…creație!

O să te amuzi văzând ce suntem în stare să facem la ateliere de animație, percuție, educație eco, fotografie și bricolaj!

De la ora 16, când Fabian Sanchez D.I.N.A.M.I.T.A. va urca pe scenă, se lasă cu dans și concert.

Și, ca să nu spui că nu ți-am zis, adu la petrecere măcar o baterie consumată, un bec ars sau un aparat electric mic, vechi sau stricat și îți acordăm titlul de ”Suporter” al Patrulei de Reciclare și cadouri-surpriză. Dacă ai chiar niște aparate mari, care nu încap în sacoșă 🙂 , vino să ne spui să te scăpăm de ele (gratis) și tot te cadorisim.

În felul ăsta, faci un gest admirabil și esti printre primii noștri Suporteri la ediția care tocmai a început. Da, da, am și reluat activitatea în noul an școlar și vrem să ținem ștacheta tot… sus. Sibienii câștigă pentru a treia oară un premiu național, noi de ce nu am putea să câștigăm mai multe ediții la rând??

Așa că hai să începem în forță, să colectăm responsabil deșeurile electrice, să ne păstrăm județul curat și… să petrecem ca niște adevărați campioni!