Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Ziua Patrulei de Reciclare – invitație la sărbătoare, pentru sibieni

29 / 09 / 2014

#ateliere, #Castigatori editia 2013-2014, #judetul sibiu, #los hermanos dinamita, #patrula de reciclare sibiana, #premianți, #Sibiu, #ziua patrulei de reciclare


Patrula de Reciclare sibiană vă invită la eco-party, sâmbătă, 4 septembrie, începând cu ora 11.00, la Shopping City Sibiu!

Sibienii au motive să ia parte la sărbătoarea Patrulei judetene la al cărui succes au contribuit – copiii, tinerii și profesorii au ajuns câștigători naționali ai ediției 2013-2014 datorită sprijinului comunității din județul lor. Anul trecut, la începutul ediției, dascălii și copiii din județ și-au propus să îi informeze pe sibieni cum să se debaraseze responsabil de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) și să îi convingă să trimită la reciclare cel puțin 50g de astfel de deșeuri/locuitor.

Patrula sibiană s-a mobilizat la acțiuni de informare și încurajare a colectării selective a DEEE și a reușit să determine colectarea a …peste 70g de deșeuri electrice pe locuitor al județului!

Ziua Patrulei de Reciclare e un eveniment unic care va prezenta Patrulele participante și contribuția Suporterilor care i-au susținut, va combina muzică, dans, jocuri, ateliere de bricolaj, fotografie, animație, muzică, educație eco și artă decorativă.

Maeștrii distracției vor fi Fabian și Carlos Sanchez, alias Los Hermanos Dinamita, finaliștii concursului ”Românii au talent”.
Program:

11.00-11.30: deschiderea evenimentului.
11.30-16.00: se desfășoară, în paralel, atelierele dedicate preșcolarilor și elevilor, iar în jurul orei 14.00 va avea loc un show Los Hermanos Dinamita
16.30: închiderea evenimentului.

Sibienii care doresc să îi cunoască pe campionii reciclării din județul lor și să celebreze responsabilitatea, inițiativa, tenacitatea, dăruirea și talentul de a împlini țelurile cele mai înalte sunt invitați să li se alăture!