Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Ziua Patrulei de Reciclare – trage cu ochiul la pregătirile din culise

22 / 09 / 2014

#bihor, #Castigatori editia 2013-2014, #covasna, #eco-party, #premiu național, #Sibiu, #Vâlcea, #ziua patrulei de reciclare


ZPR – noul acronim al următoarelor săptămâni. A ghicit cineva? Da, e Ziua Patrulei de Reciclare, prin care vom sărbători Patrulele județene câștigătoare la nivel național – adică cele din Bihor, Covasna, Sibiu și Vâlcea.

Ce se va întâmpla?

În primul rând, o mare adunare a echipei județene – toți agenții, profesorii și Suporterii Patrulei din județele premiate se reunesc pentru prima oară! Ziua Patrulei de Reciclare este prilejul ideal ca cei care au contribuit la această reușită să se cunoască și să se bucure, împreună, de succesul lor!

Știți cum sună titlurile acelea de tabloid: ”N-o să vă vină să credeți ce au făcut!….”. Vom începe prin a prezenta Patrulele și reușitele lor și vă promitem că veți afla și lucruri incredibile.

Ce v-am pregătit apoi? Activități care mai de care mai interesante: ateliere de bricolaj, fotografie, educație eco, artă decorativă, animație și muzică. Agenții noștri vor deveni și mai buni la activitățile prin care își promovează misiunea și programul.

Petrecerea se va încheia cu muzică și dans, într-un spectacol unde, pe lângă starurile noastre consacrate – Fabian și Carlos Sanchez, alias Los Hermanos Dinamita, putem avea surpriza unor ”vedete” în premieră. Ei, dar să nu dezvăluim prea multe pentru această primă ”ocheadă” în culisele ZPR.

VeDEEEte

Vedetele vor fi, în primul rând, profesorii, agenții, Suporterii fiecărei Patrule, dar și coordonatorii atelierelor, profesioniști de marcă în domeniul lor de specialitate, dintre care doi profesori coordonatori ai Patrulei pe care îi cunoașteți deja bine: doamnele Teodora Popescu, de la CSEI nr.1 Bistrița (tutorele atelierului de bricolaj) și Lucreția Presecan, de la Școala Gimnazială Băișoara – tutorele atelierului de educație eco.

Li se alătură fotografii Adrian Calev și Adrian Sulyok, coordonatorii atelierului de fotografie, Mioara Orzei-Luca, îndrumător al atelierului de artă decorativă.

Frații Dinamită, finaliștii îndrăgiți de toată România ai concursului ”Românii au talent”, muzicieni, dansatori și animatori desăvârșiți, vor fi sufletul petrecerii, dar și coordonatorii atelierelor de muzică și animație.

Pe scurt, ne vom cunoaște personal, vom învăța lucruri noi, vom face sport, ne vom juca, vom cânta, vom dansa. Vom sărbători responsabilitatea, inițiativa, tenacitatea, dăruirea și talentul de a împlini țelurile cele mai înalte – adică valorile de care a dat dovadă Patrula de Reciclare.

26 septembrie – ZPR Covasna

3 octombrie – ZPR Vâlcea

4 octombrie – ZPR Sibiu

10 octombrie – ZPR Oradea