Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Ziua Mondială a Radioului – 13 februarie

13 / 02 / 2018

#editia 2017-2018, #generale, #radio


La radio, Einstein a prezentat teoria relativității, Churchill a mobilizat Anglia să lupte în cel de-al Doilea Război Mondial iar Orson Welles a anunțat celebra Invazie a Extratereștrilor… iar Patrula de Reciclare a adus reciclarea deșeurilor electrice în viața a mii de români.

 

La radio am mers cu agenți și profesori ai Patrulei de Reciclare, care au spus de ce muncesc ei tot anul ca să ajute oamenii să înțeleagă ce sunt deșeurile electrice și să-i convingă să scape de ele corect – pentru că trebuie. Pentru că merită.

 

 

La radio am fost cu Suporteri și parteneri ai programului, „ambasadorii” care ne-au sprijinit să facem din Patrula de Reciclare o tradiție a educației de mediu în mii de grădinițe, școli și licee din țară.

 

 

La radio am anunțat toate marile noastre recorduri și realizări, ca atunci când am depășit primul milion de deșeuri electrice colecta în România, grație eforturilor Patrulei.

 

 

 

Tot la radio am promovat 30 de „Idei Eco” pentru un stil de viață sănătos și prietenos cu natura.

 

Radioul a schimbat lumea secolului XX și continuă să fie „vocea” celor mai importante mesaje ale generației noastre.

Sărbătorim Ziua Mondială a Radioului cu un gând frumos pentru partenerii noștri Radio Gold FM RomaniaRadio3Net „Florian Pittis” , Radio Romania RegionalRadio România Cultural