Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Cadouri handmade … cu mâna ta

15 / 12 / 2015

#Atelierul de arta decorativa, #editia 2015-2016, #idei cadouri, #Ziua Patrulei de reciclare 2015


Cel mai frumos cadou pe care îl poți oferi este unul făcut chiar de tine, ”lucruri de care suntem mândri că au ieșit din mâinile noastre, lucruri în care punem suflet și dragoste”, după cum spune Mioara Orzei, coordonatoarea atelierului de artă decorativă și quilling de la Zilele Patrulelor de  Reciclare.

Avem și niște idei pentru voi, cu succes deja testat de agenții Patrulei, la evenimentele amintite:Harghita_poze ZPR (96)

Brățări din mărgele – foarte simplu și de efect. Cumpărați mărgele colorate (sunt magazine speciale sau mercerii), un fir de plastic sau ață elastică calibrat la dimensiunea perforației mărgelelor (adică mai întâi faceți rost de mărgele :). Ordonați mărgelele așa cum vreți și… porniți la înșirat! Puteți face mai mult brățări cu diferite combinații de culori și să le legați, discret, cu același fir.

Harghita_poze ZPR (93)

 

 

Felicitări personalizate – tăiați o bucată de carton colorat, de ce dimensiuni vreți, ”desenați” cu lipici numele persoanei sau un model, și ”turnați” mărgeluțele peste întreaga suprafață. Aveți grijă să se lipească de modelul desenat, eventual mai puneți mărgeluțe peste locurile rămase goale. La final, scuturați cartonul pentru a îndepărta restul de mărgele.

 

Chiar dacă nu vă iese o capodoperă, promitem că familia sau prietenii cărora le oferiți vor fi impresionați, știind că le-ați făcut special pentru ei.

Așteptăm și alte idei, de la voi, pe Facebook, știți deja.

Dacă v-au plăcut sugestiile Patrulei, susțineți și voi cauza noastră – predați deșeuri electrice la TelVerde 0800 444 800, donați pentru proiectul nostru, DEEECollect și urmăriți-ne pe site și Facebook.