Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Câștigătorul concursului “Ce faceți ca să economisiți energia electrică”

31 / 03 / 2017

#Bucuresti, #concurs, #editia 2016-2017, #generale, #Ora Patrulei de Reciclare, #Radio Gold FM


Concursul Orei Patrulei de Reciclare, care a avut ca temă “Ce faceți ca să economisiți energia electrică”, s-a încheiat. Câștigătorul acestei săptămâni este doamna Neti Spatarescu ! A obținut cele mai multe like-uri pentru atitudinea sa civică de a încerca să economisească energia electrică : “Ora Pământului constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră. Acest eveniment internațional, este organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an şi are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică, pentru „SĂNĂTATEA MEDIULUI”. Patrula de reciclare a Şcolii Gimnaziale „Aurel Horneţ”, îndrumaţi de prof.-coordonator Spătărescu Neti şi bibliotecara comunei Tudor Vladimirescu, d-na Stanciu Elena, transmite mesajul și îndemnul pentru comunitate: ”Dăruiește naturii din energia ta”, pe 25 martie 2017, între 20,30-21,30.

Felicitări!

Sfaturi utile pentru economisirea energiei electrice a avut și domnul Ion Gaftoneanu, câștigătorul de săptămâna trecută:

1) Nu vom lasa încărcătoarele în priză, când nu folosim aparatele;
2) Vom înlocui becurile convenționale cu cele economice;
3)Pe casa scării vom folosi senzori care opresc curentul când nu mai este nevoie;
4)Vom folosi cât mai mult lumina naturală;
5) Pe timpul iernii vom avea grijă ca ferestrele și ușile să fie bine etanșate, și izolate, la fel și pereții, pentru că în felul acesta vom renunța la reșouri și calorifere electrice, care după cum știm sunt mari consumatoare de energie electrică.