Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Olimpiadele Comunicării 2023 #POWEROFF premiază elevii de liceu care promovează economia de energie

Olimpiadele Comunicarii 2023 concurs pentru liceeni pe teme de mediu
17 / 03 / 2023

#2023, #concurs, #economie de energie, #generale, #Olimpiadele Comunicarii, #Ora Pamantului, #premii


Ești elev(ă) de liceu preocupat(ă) de schimbările climatice? Faci gesturi responsabile față de natură pe care ți-ai dori să le practice și alții? Vrei să simți că ai un cuvânt de spus despre cum îți va arăta viitorul? Dacă mai ai și talent la „visual content”, acum e momentul tău! Merită să afli de un proiect extraordinar pentru liceeni pasionați să comunice pe teme legate de sustenabilitate. Universitatea București – Facultatea de Litere, Departamentul de Științe ale Comunicării invită elevii de liceu din toată țară să participe la Olimpiadele Comunicării 2023! Ediția 2023 #POWEROFF este despre economia de energie, una dintre cele mai importante ecomaniere.

În luna martie avem una dintre cele mai importante sărbători „eco” din an – Ora Pământului. Cu acest prilej, oameni și organizații din lumea întreagă fac acțiuni de încurajare a economiei de energie. Și pentru voluntarii din Patrula de Reciclare Ora Pământului este un moment aparte. În fiecare an, zeci de echipe îl marchează în comunitățile lor.

Prin urmare, martie este luna în care economia de energie se află în centrul conversațiilor.

Olimpiadele comunicării 2023 – șansa interacțiunii cu profesioniști de top din domeniu

Înscrie-te la concurs până pe 20 aprilie și trimite materiale digitale #POWEROFF la secțiunile: spot video, poster sau meme. Poți face echipă și cu alți colegi. Creațiile tale/voastre vor fi evaluate de un juriu de specialiști. Este o șansă să intri în contact cu profesioniști și să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și creare de conținut.

Fie că îți place să creezi meme-uri, să postezi clipuri video care să ajungă virale pe Instagram și TikTok sau să îți împărtășești gândurile pe un blog, răspunde provocării pe care ți-o lansează Olimpiadele Comunicării !

Fie că a fost Martie Unplugged sau Vara Poveștilor Eco, Nicio baterie la gunoi sau Fă ceva bun, mai puțin plastic de acum, am demonstrat cât de importantă e comunicarea digitală pentru încurajarea bunelor ecomaniere și protejarea mediului înconjurător!      

Anul acesta Olimpiadele Comunicării au multe surprize pentru tine! De exemplu, vei putea beneficia de feedback-ul membrilor juriului înainte ca termenul limită de trimitere a materialelor să se fi încheiat.

Dacă e martie, e Ora Pământului, economie de energie și …#POWEROFF!