Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula de Reciclare din Sibiu a câștigat premiul I la competiția națională și a atins un nou record de colectare a deșeurilor electrice

2 / 10 / 2015

#editia 2014-2015, #judetul sibiu, #Ziua Patrulei de reciclare 2015


Sibiu, 2 octombrie 2015. Copiii, tinerii și profesorii din Patrula de Reciclare sibiană au câștigat locul I pe țară în programul de educație de mediu Patrula de Reciclare! Cu ajutorul comunităților lor, agenții Patrulei sibiene au reușit să depășească de 4 ori cantitatea – standard pentru calificarea la premiile naționale, au stabilit un nou record în cadrul programului. Patrula sibiană urcă pe podium, pentru al doilea an consecutiv!

Sibienii vor sărbători duminică, 4 octombrie, începând cu ora 11.00, în Piața Mică din centrul orașului, la Ziua Patrulei de Reciclare!

Membri Patrulelor își vor împărtăși poveștile de succes, vor cânta și vor dansa alături de Fabian Sanchez&Brothers și își vor dovedi talentul, la atelierele de animatori, fotografie, improvizație, bricolaj, artă decorativă și creație. Atelierul de creație este coordonat de doamna Adela Dragomir, de la Școala Gimnazială Șura Mică, unul din cei mai premiați profesori coordonatori ai Patrulei sibiene!Program ZPR Sibiu

Sibienii care vor să scape de deșeurile electrice mari și mici, ca să sprijine copii și dascălii din Patrula de Reciclare sunt invitați la cortul special dedicat Suporterilor. Aici, pot preda baterii consumate sau becuri arse, iar cei care dețin deșeuri electrice voluminoase acasă sau la locul de muncă, pot face, tot aici, o comandă de preluare gratuită. Patrula oferă surprize și bunătăți pentru vizitatorii care aduc baterii sau fac comenzi de preluare a DEEE !

În mod excepțional, în Piața Mică vor fi ”prezente” Patrule de Reciclare din toată țara, la prima expoziție foto a programului! Cele mai reușite poze ale Patrulelor de pretutindeni sunt prezentate în expoziția Focus Sibiu.

Ziua Patrulei de Reciclare se va desfășura după cum urmează :

11.00 – deschiderea evenimentului și prezentarea premianților

11.15 – vernisajul expoziției Patrula de Reciclare la Focus Sibiu

11.45 – 15.30 atelierele de bricolaj, fotografie, improvizație, animatori, creație și artă decorativă

15-30 – 16.30 – concert Fabian Sanchez & Brothers

Fabian si Charlie Sanchez la interviu ZPR