Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Pentru prima oară, la ediția 2014

8 / 08 / 2014

#performante Patrula de Reciclare


Cu pași când mai mici, când mai mari, dar întotdeauna siguri, programul de educație de mediu Patrula de Reciclare a mers constant înainte.

De ce spunem asta? Pentru că în anul 2014 am îndeplinit obiective ambițioase și am introdus multe elemente noi. În primul rând, este prima ediție a programului desfășurată în toate județele țării și cu cele mai multe unități de învățământ înscrise! Apoi, pentru că în acest an am lansat site-ul Patrulei, proiectul ”Suporterii Patrulei de Reciclare” și Telverde, serviciul național de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) dela domiciliu și institutii.

În plus, este prima ediție care nu se încheie odată cu anul școlar. Am premiat déjà cele mai active Patrule locale, dar cursa pentru un premiu național rămâne deschisă! Până la 31 august continuăm comunicarea cu firmele și instituțiile locale pentru a le invita să se alăture proiectului nostru în calitate de Suporteri – adică să caseze DEEE și să completeze eforturile de comunicare în domeniu ale agenților și profesorilor coordonatori.

Continuând mobilizarea companiilor și instituțiilor peste vară, sperăm ca în luna septembrie să putem sărbători în cât mai multe județe și in Bucuresti, prin Ziua dedicată Patrulei de Reciclare, pe profesorii, agenții, suporterii și partenerii care au contribuit la această performanță, alături de suporterii lor!

Încercând mereu noi moduri de a încuraja colectarea DEEE, onorăm curajul și tenacitatea profesorilor și agenților care ne inspiră.