Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Cine va câștiga premiile toamnei, la concursul „Nicio baterie la gunoi”?

24 / 08 / 2020

#colectare baterii, #concurs, #ers, #generale, #nicio baterie la gunoi, #patrula 2020


Unii le-au strâns în pungi, în cutii, sertare. Alții le-au strâns în recipiente originale, creație proprie, din materiale reciclabile. Indiferent cum au ales să colecteze bateriile și acumulatorii uzați, toți participanții la concursul „Nicio baterie la gunoi” merită laude. Au o contribuție importantă la reciclarea acestui tip de deșeu electric.

Întrăm în ultima lună a competiției organizată de Asociația Volens cu sprijinul E-Recycling Services (ERS).  

Cui vom acorda premiile concursului Nicio baterie la gunoi?

21 septembrie 2020 este ultima dată la care echipele participante pot solicita preluarea de baterii și acumulatori portabili uzați, deșeuri colectate în incinta școlii.

Tot până atunci, primim fotografii (sau filme) cu recipienții sau colțurile de colectare pe care le-ați confecționat, din materiale reciclabile. Se califică inclusiv cele realizate acasă, de către copii. Evident că ne-am adaptat la situația 2020, când am stat mai mult acasă decât la școală.

După jumătatea lunii octombrie vom oferi 3 premii și 3 mențiuni echipelor care au colectat cele mai mari cantități de baterii și 3 premii echipelor care au creat cele mai reușite locuri de colectare.

9 Patrule vor câștiga materiale didactice și educative. Comunități întregi vor câștiga, o dată cu ele, o natură mai curată, reputația de a fi solidari cu tinerii lor, încrederea că pot avea performanțe în educația de mediu.

Mobilizați comunitatea

Ne bucurăm să constatăm că și profesorii, și elevii s-au mobilizat pe perioada vacanței. Dar și cei care încep acum au șanse egale la premii, deci nu ezitați, puneți-vă pe treabă!

Aveți încă o lună în care să vă activați colegii și comunitatea la colectarea bateriilor uzate și să vă creați, acasă sau la școală, un colț original din materiale recuperate unde să strângeți baterii dar și alte tipuri de deșeuri reciclabile.

Așteptăm vești de la Profesorii Cordonatori, cei care au dovedit că pot fi un reper în educația de mediu!