Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Vara Poveștilor Eco

Colectezi selectiv deșeurile reciclabile, deșeurile electrice și bateriile? Eviți plasticul de unică folosință? Ai adoptat metode de a economisi apă sau electricitate? Folosești alternative eco de transport? Participi la plantări sau ecologizări? Refolosești în mod creativ anumite obiecte, în loc să le arunci? Dacă ai sub 18 ani și practici diferite obiceiuri responsabile față de mediu, în vara aceasta îi poți inspira și pe alții să îți urmeze exemplu și poți câștiga premii.

Patrula de Reciclare, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, lansează concursul „Vara Poveștilor Eco” – o competiție de mărturii video pentru copii și tineri implicați în protejarea mediului. În perioada 31 iulie – 1 octombrie 2020 aceștia sunt invitați să realizeze și să trimită organizatorilor un video de maximum 1 minut în care prezintă, cu exemple concrete, ce fac ca să fie „eco” în viața de zi cu zi – acasă, pe stradă sau în vacanță.

Cei interesați pot participa fie individual, fie în echipă. Filmele care respectă criteriile de eligibilitate vor intra într-o tombolă cu premii, pe 6 octombrie. Concursul va acorda 10 premii individuale la categoria „Super Eco Story” și 3 premii de echipă la categoria „Super Eco Team”.

„Vara Poveștilor Eco” este primul concurs al Patrulei de Reciclare accesibil și tinerilor care nu sunt înscriși în program. Participanții se pot inspira și orienta cu ajutorul celor 20 de idei eco pentru 2020, o listă de subiecte de actualitate în domeniu pe care Patrula de Reciclare se axează la această ediție.

Prin acest concurs, organizat de către Asociația Volens în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor le oferim copiilor oportunitatea să prezinte gesturile lor de grijă față de natură și să încurajeze, pe o scară cât mai largă, comportamentul responsabil.

Sunteți gata? Iată, mai jos, tot ce aveți nevoie ca să participați:

Regulamentul concursului
Îndrumări pentru realizarea filmelor
Acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal – pentru minori
Acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru orice nelămurire scrieți-ne la office@patruladereciclare.ro

Așteptăm cu drag poveștile voastre eco. Premiile își așteaptă câștigătorii!