Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Ziua Patrulei de Reciclare covăsnene, în… natură!

24 / 09 / 2014

#ateliere, #castigatori editia 2012-2013, #județul Covasna, #los hermanos dinamita, #ziua patrulei de reciclare


Vă invităm la Ziua Patrulei de Reciclare din Covasna vineri, 26 septembrie, începând cu ora 11.00, la Natura Parc Chichiș! Serbăm, prin acest eco-party inedit, succesul copiilor și profesorilor din județul Covasna – câștigători naționali ai programului de educație de mediu Patrula de Reciclare – ediția 2013-2014!

În octombrie 2013, elevii și dascălii din Covasna s-au înscris pentru prima dată în program, alăturându-se, astfel, echipei naționale de tineri ecologiști care promovează colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și încurajează comportamentul responsabil față de mediul înconjurător, în comunitățile lor din România.

La ediția 2013-2014, Patrulele din toată țara s-au luptat să îndeplinească un țel ambițios – anume să contribuie la colectarea a 50 de grame de deșeuri electrice per locuitor al județului lor! Agenții și profesorii Patrulei de Reciclare din Covasna au reușit o performanță de care pot fi mândri toți concetățenii lor: datorită eforturilor lor și ajutorului pe care l-au primit de la Suporteri, Covasna este primul județ din țară care a reușit să atingă acest obiectiv!

Celebrăm acest exemplu de responsabilitate și solidaritate și vă invităm să îi cunoașteți pe campionii naționali ai programului: copiii, adolescenții și profesorii extraordinari din Patrula de Reciclare Covasna! Serbăm Ziua Patrulei de Reciclare unde altfel decât în …natură, la Natura Parc, Chichiș.

În program :
11.00 – 11.30: deschiderea evenimentului și prezentarea Patrulelor
11.30- 14.30: eco-vânătoarea de comori, atelierele de bricolaj, fotografie, animație, muzică, educație eco și artă decorativă (în paralel)
14.30 – concert Los Hermanos Dinamita
15.15 – concert Kelekótya
16.00 – închiderea evenimentului

Invitatie Ziua Patrulei Covasna HUInvitatie Ziua Patrulei Covasna RO