Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Ziua Patrulei de Reciclare din Bihor

1 / 10 / 2014

#ateliere, #judetul bihor, #los hermanos dinamita, #oradea, #premianți, #ziua patrulei de reciclare


Sărbătorim reușita Patrulei de Reciclare bihorene, care a adus un premiu național în județului ei, încă de la prima participare la program, vineri 10 octombrie, începînd cu orele 11.00, la Oradea Shopping City!

Elevii și profesorii grijulii cu natura au reușit să convingă bihorenii să colecteze responsabil peste 50g de deșeuri electrice/locuitor al județului. Datorită lor, Bihorul ajunge în rândul celor 4 câștigători naționali ai ediției 2013-2014 ai programului de educație de mediu Patrula de Reciclare.

Avem, deci, ce sărbători! Vă invităm la un eco-party de pomină, cu muzică, dans, jocuri, ateliere și distracție, împreună cu cei mai activi și tineri ecologiști bihoreni!

Îi vom avea cu noi pe doi artiști pe care alții îi văd doar la televizor: Fabian și Carlos Sanchez, alias Los Hermanos Dinamita, vor fi maeștrii distracției.
Vom organiza și atelierele de bricolaj, fotografie, animație, muzică, educație eco și artă decorativă dedicate copiilor și tinerilor și coordonate de profesori premiați și profesioniști reputați.

Program:

11.00-11.30: deschiderea evenimentului. Start la distracție!
11.30-16.00: se desfășoară, în paralel, atelierele
în jurul orei 14.00 va avea loc un show Los Hermanos Dinamita
16.30: închiderea evenimentului.

Vom învăța lucruri noi, ne vom juca, vom dansa, dar, mai ales, îi vom cunoaște pe campionii  Patrulei de Reciclare bihorene și poveștile lor de succes.

Urmăriți-ne pe Facebook ca să aflați ce mai pregătim.