Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula de Reciclare sibiană și-a sărbătorit victoria cu un eco-party ”Dinamită”

6 / 10 / 2014

#judetul sibiu, #ziua patrulei de reciclare


Sibiu, 6 octombrie. Elevii și profesorii din Patrula de Reciclare sibiană, câștigători naționali ai ediției 2013-2014 și-au sărbătorit victoria sâmbătă, 4 octombrie, la Shopping City Sibiu.

Mall-ul sibian a devenit neîncăpător pentru cei peste 200 de elevi, profesori, părinți și prieteni ai echipei județene din Sibiu, Mediaș, Cristian, Cisnădie, Șura Mică, Racovița, Chirpar, Arpașu de Sus și Arpașu de Jos, reuniți pentru prima oară.

Participanții au împărtășit bucuria performanței: pe parcursul anului școlar, i-au convins pe sibieni să trimită la reciclare o cantitate de peste 50g de deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE)/locuitor.

Petrecerea s-a desfășurat în forță, datorită celor doi animatori, Fabian și Charlie Sanchez – Los Hermanos Dinamita. Tinerii invitați au avut surpriza să nu fie doar spectatori, ci și artiști. După ce au participat la atelierele de muzică și animație coordonate de Charlie și Fabian, agenții și profesorii au devenit parte din spectacol. Tinerii s-au înscris cu entuziam la atelierele de bricolaj, educație eco, fotografie și artă decorativă, susținute de profesioniști și profesori coordonatori premiați ai Patrulei.

”Am avut ocazia să cunosc o echipă unită, oameni deosebiți care știu să aducă bucurie copiilor din Patrulele de Reciclare. Sunt mândră că fac parte din această echipă națională de profesori dedicați, a fost o experiență minunată” a redat spiritul evenimentului Lucreția Presecan, profesor coordonator premiat al Patrulei de la Școala gimnazială Băișoara din județul Cluj și tutore al atelierului de educație eco la Ziua Patrulei de Reciclare.

IMG_0560 mic

Sibiul a dat exemplu de responsabilitate și solidaritate – este județul unde Patrula de Reciclare a câștigat sprijinul celor mai mulți Suporteri! Instituții publice, firme, școli și ONG-uri au colectat deșeurile electrice din gestiune, pentru Patrula județului lor.

”Echipa județeană s-a reunit pentru prima oară și a schimbat impresii și experiențe, față în față. I-am provocat să se cunoască, să se joace, să descopere împreună lucruri noi, să-și îmbunătățească deprinderile de care au nevoie ca să fie și mai eficienți, ca agenți ai Patrulei. Vrem ca sentimentul mândriei față de această reușită și responsabilitatea față de exemplul pe care l-au dat să îi motiveze și la ediția care a început”, a declarat Alexandra Arnăutu, coordonatorul programului.

Felicitări echipelor din Patrula județeană sibiană:

Sibiu :

Școala Gimnazială”Regina Maria”
Centrul Scolar De Educatie Incluziva Turnu Rosu
Școala Gimnazială Nr. 21
Școala Gimnazială Radu Selejan
Sc.Gimnazială Nr.20
Sc. Gimnazială Nr. 20 – Structura Sc Gimnazială Nr. 11
Colegiul Economic G. Baritiu
Colegiul National „O.Goga”

Mediaș:

Grădinița Cu Program Prelungit ”Raza De Soare” Finalist Cea Mai Activa Patrula
Structura-Grădinița Cu Program Normal Nr.1
Grădinița cu program prelungit Piticot Mediaș
Grădinița cu program prelungit Micul Print Mediaș
Școala Gimnazială nr 7 Mediaș
Grădinița Cu Program Prelungit Nr.12
Liceul Tehnologic Automecanica

Cisnădie :

Clubul Copiilor Cisnădie
Școala Gimnazială Nr. 3
Liceul Tehnologic Cisnădie

Șura Mică  –  Școala Gimnazială Șura Mică – Cea Mai Activă Patrulă din județ
Racovița  –  Școala Gimnazială Racovita
Cristian  –  Școala Gimnazială Cristian
Arpașu De Jos  –  Școala Gimnazială Viorel Cucu Paltin
Arpașu De Sus   –  Școala Gimnazială V.Cucu Paltin
Chirpar  –  Școala Gimnazială Chirpar