Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula de Reciclare vâlceană și-a sărbătorit victoria pe Stadionul Stejarul din Vlădești

6 / 10 / 2014

#județul Vâlcea, #ziua patrulei de reciclare


Râmnicu Vâlcea, 6 octombrie. Elevii și profesorii din Patrula de Reciclare vâlceană, câștigători naționali ai ediției 2013-2014 și-au sărbătorit victoria vineri, 3 octombrie, pe Stadionul Stejarul din Vlădești.

Echipa județeană premiată s-a reunit pentru prima oară la Ziua Patrulei de Reciclare. Elevi, liceeni, profesori, părinți și susținători au venit din Râmnicu Vălcea și din 12 alte localități din județ ca să-și celebreze performanța: pe parcursul anului școlar, i-au convins pe vâlceni să trimită la reciclare o cantitate de peste 50g de deșeuri electrice/locuitor.

Petrecerea s-a desfășurat în forță, datorită celor doi animatori, Fabian și Charlie Sanchez – Los Hermanos Dinamita. Tinerii invitați au avut surpriza să nu fie doar spectatori, ci și artiști. După ce au participat la atelierele de muzică și animație coordonate de Charlie și Fabian, agenții și profesorii au devenit parte din spectacol. Tinerii s-au înscris cu entuziam la atelierele de bricolaj, educație eco, fotografie și artă decorativă, susținute de profesioniști și profesori coordonatori premiați ai Patrulei.
IMG_0415 mic
La Ziua Patrulei s-a jucat și cel mai ”rapid” campionat de fotbal de pe pe Stadionul Stejarul din Vlădești, de până acum. Din cele opt echipe care au participat, a câștigat Patrula Școlii gimnaziale ”Grigore Mihăescu” din Vlădești.

”A fost o experiență foarte frumoasă. Pentru copii este un sentiment extraordinar să vadă că reușesc să atragă oamenii mari de partea lor, mai ales când e vorba de protejarea naturii. Satisfacția este cu atât mai mare cu cât o împărtășim cu alți tineri și profesori dar, mai ales, cu oamenii din comuna noastră, care ne-au ascultat și au predat deșeuri electrice. Ne-am înscris și în noua ediție și suntem hotărâți să câștigăm din nou” a spus doamna Daniela Dinu, profesorul coordonator al Patrulei de la Școala gimnazială Rusănești, cea mai activă echipă din județ.

MemZPR Valcea (82) micbrii Patrulei vâlceane au mulțumit Suporterilor care i-au ajutat să câștige. Primăriile din Crețeni, Costești și Vlădești și firmele Vel Pitar, Sanovita, Romcom și Ciurezu au casat deșeuri electrice în contul programului și au comunicat, la rândul lor, mesajul ecologic al Patrulei, pe parcursul anului școlar încheiat. Ziua Patrulei de Reciclare vâlcene a fost un succes și datorită sponsorilor, Boromir și Rosan Grup (Restaurante OK).