Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Parteneri și Suporteri ai Patrulei

19 / 12 / 2013

#2014, #Bucuresti, #casare DEEE, #colectare, #companie, #Suporterii Patrulei


”Prietenul la nevoie se cunoaște”, spune un proverb românesc. Agenția națională de presă AGERPRES se dovedește, încă o dată, un partener de nădejde și cu ”vorba”, și cu … fapta.

Au mediatizat și susținut, încă de la prima ediție a programului, eforturile extraordinare prin care profesorii și agenții Patrulei promovează obiceiul indispensabil al colectării selective a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Acum, sunt printre primii noștri Suporteri ”oficiali”! Au răspuns apelului Patrulei și s-au mobilizat la ”Curățenia de Sărbători” – am colectat de la sediul lor câteva sute de kilograme de deșeuri de echipamente electrice și electronice, pe care le adăugăm în contul Patrulei bucureștene!

Din ce în ce mai multe firme și instituții din toată țara anunță să le urmeze exemplul. Încheiem deci anul cu o veste extraordinară și un mare motiv de optimism. Am deschis un nou drum. Ajutând cât mai multe firme și instituții să înțeleagă cât de importantă este contribuția lor pentru ca responsabilitatea față de mediu să devină standardul de civilizație pe care ni-l dorim, am mai făcut un pas important către obiectivul celor 50 g DEEE colectate/locuitor. Gestul concret de a colecta DEEE alături de noi este, poate, mesajul cel mai convingător.