Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

“Bună ziua! Deşteptarea! Ne salvăm cu reciclarea”

echipa gradinitei negrut din braila
17 / 03 / 2017

#editia 2016-2017, #judetul braila, #patrula de reciclare, #patrula in presa


Grădiniţa nr. 56 “Negruţ”, în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Reciclare ROREC au desfăşurat ieri o activitatea educativă, în cadrul programului naţional “Patrula de Reciclare”. Sub sloganul “Bună ziua! Deşteptarea! Ne salvăm cu reciclarea”, copiii au plecat în marş pe bdul. Dorobanţilor şi au împărţit brăilenilor pliante prin care îi îndeamnă să recicleze echipamentele electrice şi electrocasnice pe care nu le mai folosesc.

Din “Patrula de reciclare” au făcut parte copiii de la grupa mică şi grupa mijlocie, sub îndrumarea educatorilor Săndiţa Ispas, Cătălina Paţelea, Andreea Tănase, Ica Radu şi a directorului Voica Şerban.

Activitatea a avut ca scop informarea şi promovarea în rândul comunităţii a colectării selective a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice şi, totodată, stimularea unui comportament responsabil faţă de mediu.

Persoanele care au acasă sau la locul de muncă aparate vechi sau stricate, baterii sau acumulatori uzaţi, becuri şi neoane arse le pot aduce la centrul de colectare de la Grădiniţa nr. 56, str. Poet Mihu Dragomir nr. 3.

sursa: Obiectiv. Vocea Brailei