Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Tombola cu premii pentru cele mai active 12 echipe ale ediției

9 / 06 / 2021

#10 teme de mediu, #concurs, #editia X, #generale, #premii


Pe 5 iulie, oferim, prin tragere la sorți, 12 premii pentru profesorii și echipele cele mai active la această ediție. La tombola cu premii vor participa profesorii/echipele care au organizat activități educative și de informare, în școală sau în comunitate, pentru cel puțin 2 dintre temele ediției (oricare 2 teme). Coordonatorii care au făcut, deja, acest lucru se califică automat la tragerea la sorți!

Dar și alți dascăli au o șansă, chiar acum!

Până pe 30 iunie, cadrele didactice care încă nu au îndeplinit criteriul de eligibilitate (2 teme abordate) pot desfășura lecții, ateliere, acțiuni de informare și campanii de promovare a unor soluții de mediu pentru comunitățile lor, legate de ultimele 5 teme ale ediției:

6 – colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile
7 – colectarea altor tipuri de deșeuri
8 – reducerea plasticului de unică folosință
9 – refacerea ecosistemelor prin plantări și împăduriri
10 – curățarea și ecologizarea locurilor naturale
[Linkuri la articolele de unde se pot descărca prezentările și fișele de lucru]

Pe 30 iunie vom ști care sunt coordonatorii și echipele care intră în tragerea la sorți. Profesorii eligibili vor primi, pe email, invitația necesară pentru a participa la tombolă. Pe 5 iulie vom afla împreună care sunt cei 12 câștigători care își vor putea comanda materiale sau echipamente pentru dotarea școlii sau uz didactic în valoare de 300 lei (fiecare premiu).

Profesorii care au organizat deja activități la minimum 2 dintre temele ediției sunt înscriși la tombola cu premii! Spor și inspirație tuturor celorlalți, care vor „recupera” luna aceasta! Așteptăm cu interes ideile, soluțiile și materialele lor despre obiceiurile greșite care se pot schimba cu unele responsabile și sustenabile, la cele 5 teme menționate.