Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Stingem lumina, adunăm becurile arse. Și nu numai…

16 / 03 / 2016

#editia 2015-2016, #judetul constanta, #județul Iași, #Ora Pamantului


Sâmbătă, 19 martie, între 20.30-21.30, stingem lumina pentru un ceas foarte ”special” – Ora Pământului!
Ne alăturăm unui ”fenomen” mondial de solidaritate – oameni, instituții și comunități din toată lumea sting lumina pentru o oră că să ofere Pământului o scurtă ”vacanță” de la consumul de electricitate. Este un gest prin care ne exprimăm grija față de resursele naturale și conștientizăm nevoia de a reduce consumul de energie.Poster Ora Pamantului Liga Studentilor Filozifie Iasi

Suntem mândri și bucuroși că instituții și ONG-uri din mai multe orașe ne-au propus să fim partenerii lor la organizarea unor astfel de evenimente. Colaborăm deja cu parteneri locali (primării, ONG-uri, Ligi studențești), la organizarea unor acțiuni de colectare de deșeuri electrice de mici dimensiuni (pe lângă baterii și becuri) în cadrul evenimentelor publice dedicate Orei Pământului. Deșeurile colectate astfel vor intra în contul Patrulelor locale.

Există multe moduri simple și frumoase prin care companiile și instituțiile marchează Ora Pământului:

Poster Ora Pamantului-Mare Nostrum – sting și scot din priză toate aparatele electrice care nu sunt esențiale pentru activitate, pentru reducerea consumului de energie,
– distribuie angajaților informații și materiale despre protejarea mediului și economisirea resurselor etc.
– organizează acțiuni de colectare a bateriilor uzate sau a becurilor și neoanelor arse, a aparatelor vechi care consumă excesiv de multă electricitate sau nu mai funcționează.

 

Suntem pregătiți să oferim ajutorul nostru, cu preluarea deșeurilor electrice,  tuturor instituțiilor, firmelor și ONG-urilor care au prevăzut astfel de activități. De fiecare dată când facem și comunicăm un gest frumos, dăm un exemplu și îi inspirăm și pe alții la responsabilitate și implicare!