Dacă 15 copii cu nevoi speciale de la Centrul de Educaţie Incluzivă nr. 1 Bistriţa pot fi agenţi de mediu care transmit mesaje cu ecou naţional şi chiar european, atunci şi noi putem aduna un milion de kilograme de deşeuri electrice şi electrotehnice. Cel puţin aceasta este provocarea Asociaţiei RoRec.
La Centrul de Educaţie Incluzivă (CSEI) nr. 1 Bistriţa, condus de prof. Vass Imola Doris, o mână de copii trec prin cele mai mari emoţii înaintea marii reprezentanţii a piesei de teatru ”Pentru un pământ în floare”, regizată de profesoaraTeodora Popescu, coordonator al Patrulei de reciclare din şcoală, cea care a scris textul, a creat decorurile şi costumele.
”Copiii se implică în aceste activităţi practice cu multă plăcere, aici au rezultate şi îi putem valoriza. Ei sunt bucuroşi pentru orice cuvânt de apreciere şi gest fiindcă aici au satisfacţiile cele mai mari” spune Teodora Popescu.
CSEI nr.1 Bistrița este o raritate – Patrula care, de 4 ani la rând, de la PRIMA ediție a programului, nu încetează să ne uimească. Care e secretul eficienței și creativității lor inepuizabile? Citiți pe: www.timponline.ro